Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Sector Alarm

Tjuvarna brukar ju ofta passa på att göra ett besök när fastighetsägaren inte är hemma – exempelvis under semestrar och liknande. När man tänker på tjuvar brukar man dessutom ofta föreställa sig en svartklädd figur i rånarluva, som smyger sig in genom ett fönster i skydd av mörkret. Men verklighetens tjuvar är inte alltid som i filmerna.

Visst ökar inbrottsrisken under sommaren när många är bortresta och visst kan tjuvarna då ta sig in nattetid. Men faktum är att väldigt många inbrott sker på dagtid under vardagarna, när de flesta är på jobbet. För tjuvarna är det ett ypperligt tillfälle att göra inbrott utan att riskera vittnen, eftersom grannarna troligtvis också är på jobbet samtidigt.

Och skulle det vilja sig riktigt illa kan tjuvarna passa på att rensa ett helt villakvarter eller hyreshus under en förmiddag. Så att investera i ett bra inbrottslarm kan med andra ord inte bara förhindra att du får huset länsat under solsemestern, det kan även skydda dig mot att möta en obehaglig överraskning när du kommer hem trött efter en lång arbetsdag.

Ett inbrottslarm ska först och främst fungera preventivt – dvs, avskräckande för potentiella tjuvar. Är din bostad märkt med dekaler, som visar att det finns ett inbrottslarm från Sector Alarm installerat, brukar det oftast förhindra inbrott redan där.

Men ibland låter sig dessvärre inte tjuvarna stoppas trots att det finns ett inbrottslarm installerat – eller så har de helt enkelt inte sett märkningarna. Oavsett anledningen till inbrottet, kan det dock vara en bra idé att skaffa ett inbrottslarm med integrerad kamera.

På så sätt får du inte bara bildbevis på vad som har skett – har du dessutom ditt inbrottslarm kopplat till en larmcentral, så kan larmcentralen direkt via kameran se vad som försiggår och omedelbart tillkalla polisassistans – utan att larmbolaget själva behöver åka ut för att kontrollera läget först.

12 Jun 2012