Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Sevärda platser i London

I London finns något för alla åldrar och smaker. Staden är ett av Europas populäraste resemål och det inte svårt att förstå varför. I London finner man det bästa av gammalt, nytt, modernt och historia. Här kan du spendera dagarna med att uppleva fantastiska sevärdheter och besöka några av världens bästa gallerior och museum och på nätterna erbjuder London ett glamoröst och levande nattliv. Om du föredrar en lugnare kväll så har London en oslagbar pubkultur som bara måste upplevas. Så oavsett vad du vill få ut ifrån ditt besök så finns det något för alla i London.

Om du vill se en mer genuin och mindre "turistig" sida av London så bör du ta dig till Londons East End. Om du är intresserad av konst och kultur så är Brick Lane att trevligt ställe att besöka. Vid The Old Truman Brewery så kan du besöka marknaden som alltid är öppen kl. 9.00-17.00. Här säljer unga designers sina verk, till exempel kläder, smycken, handväskor och hemslöjd.

Här finns också många klubbar och lokaler där uppkommande och populära artister uppträder och där livemusiken flödar. I East End blandas inflytanden ifrån olika kulturer och bakgrunder. Att vandra längst med gatorna i dessa kvarter och se spåren efter de olika folkgrupper som emigrerat hit genom tiderna är en upplevelse i sig. Här flödar också subkulturen och gatukonsten, kända underground artister såsom Banksy, D Face och Ben Eine har dekorerat gatorna med sin kontroversiella konst.

Den andra sidan av London har också mycket att erbjuda. I West End finns några av Londons bästa museum, gallerior, shopping stråk och restauranger. Här finns också glamorösa hotell och billigare hotell. Här finns till exempel det fantastiska National History Museum och Science Museum.

Om du är sugen på en shoppingrunda så bege dig till Oxford Street och Regents Street och vandra längst gatorna kantade av prisvärda butiker och lyxiga varuhus. De riktigt exklusiva butikerna finner du vid Bond Street. Om du är ute efter mer speciella souvenirer och prylar än vad du kan hitta i de vanliga turiststånden så finns det gott om härligt små excentriska boutiquer och affärer vid Covent Garden.

Om du betalar för din resa med ett American Express kreditkort kan du ta del utav de extra förmåner som det erbjuder samtidigt som du samlar flygpoäng som du kan använda att betala för ytterligare än resa med!

31 Mar 2012