Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Shopping i Kuala Lumpur

Shopping i Kuala Lumpur är verkligen en upplevelse. Reser man runt i Asien och har intresse för shopping så skall man definitivt ta en sväng till shoppingmetropolen, Kuala Lumpur. Här hittar man allt man kan tänkas vilja shoppa och lite till. Staden kan stolt visa upp hela 66 stycken massiva shoppingcenter som inrymmer, våning efter våning, produkter i alla kategorier.

Då man gör en shoppingresa till Kuala Lumpur skall man se till att gott om tid, det tar en hel evighet att bara utforska ett av shoppingcentern. Man skall också se till att ha plånboken fylld av ringgit, för du kommer att shoppa mer än planerat, jag lovar! Samt, slutligen se till att ha så mycket plats i resväskan som möjligt så att det finns plats för alla dina inköp inför hemresan. Posten är i annat fall ett bra alternativ men rätt så dyrt.

De stora shoppingcentren i Kuala Lumpur är välanpassade för att kunna fördriva en hel dag i dem. Förutom shopping så kan man ägna sig åt att njuta av god mat och dryck i någon av de många restaurangerna och caféerna, gå på skönhets- och frisörsalong, kolla film på bio, träna på gym, delta i olika aktiviteter och så vidare. Det populära shoppingcentret, Time Square som ligger i mitten av Kuala Lumpur, ger till och med tillfälle för en adrenalinkick att i form av en fartfylld tur i dess berg och dalbana.

Shopping i Kuala Lumpur är rätt så billigt och man kan hitta riktiga fynd här. Detta gäller speciellt under årets största rea som infaller månaden innan jul. Under den här tiden rear alla butiker ut varor till 50% och upp till 70%.

Ett annat sätt att shoppa riktigt billigt är, genom att besöka olika marknader som finns runt om i Kuala Lumpur. Bland dessa marknader i Kuala Lumpur är de största Centralmarket, marknaden i Little India och givetvis den populära marknaden i China Town. Man bör dock vara riktigt duktig på att pruta för att komma åt de riktigt billiga priserna på dessa markander. Originalpriserna är oftast alldeles för höga. Bra att vara medveten om är också att alla ”märkesvaror” som säljs på dessa ställen är kopior.

Tröttnar man på storstadsmiljön men vill fortsätta att shoppa så är ett riktigt bra alternativ att åka vidare till Malaysias skattefria zon, Langkawi. Här kan man shoppa loss billigt i taxfree butikerna och sedan koppla av på någon av öns vackra stränder.

14 Mar 2012