Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Ska man bjuda på Västerbottenpaj till festen?

När sommaren kommer så är det många som vill arrangera små och stora kalas där man bjuder på mat och dryck. Har man råd med det så kan man ju beställa rubbet från en cateringfirma men det är också trevligt att själv stå för maten. En klassiker som gärna dyker upp i dessa sammanhang är Västerbottenpajen som är en svensk paj som de allra flesta har smakat någon gång.

Om man får smaka på Västerbottenpaj som har tillretts på rätt sätt och som serveras med fräscha och goda tillbehör så kan man inte få nog av denna maträtt. Därmed så är svaret på frågan att man ska bjuda på denna paj då man klarar av att laga den så att den blir god och saftig.

Det är inte svårt

Nu kanske den som inte brukar stå i köket med mjöl upp till öronen tänker att det är bäst att låta bli den här pajen. Man vill ju inte riskera att bjuda folk på mat som inte smakar gott. Ta det lugnt! Du kan med största sannolikhet klara av att laga en fantastisk Västerbottenpaj med hjälp av ett bra recept.

Pajen är nämligen inte komplicerad och när du har skaffat bra ingredienser så är det bara att följa ett pajrecept online och steg för steg ta dig mot den färdiga pajen. Den som misslyckas med Västerbottenpajen har för det mesta slarvat med ingredienser eller snålat med fyllning, så om du undviker dessa misstag så kan du räkna med en hit till festen.

Det måste finnas tillräckligt med paj!

När det smakar gott så blir folk extra hungriga och du måste se till att du har tillräckligt med paj för alla som kommer.  Om du har bestämt dig för att bjuda på paj med Västerbottenost på din fest så är det verkligen jätteviktigt att det finns så att det blir över.

Räkna dock inte med att själv njuta av det som blir över dagen efter. Dina gäster kommer att be om att få ta med sig en bit hem nu när det ändå fanns så mycket. Beräkna hur många pajer du tror att du kommer att behöva och lägg till en till. Om du ser att det verkligen blev för mycket och att ingen vågade fråga om lite paj på vägen hem så kan du alltid frysa den och ta fram vid annat tillfälle.

Kom ihåg tillbehören!

Västerbottenpajen kan ätas precis som den är och egentligen så måste man inte servera den med sallad och annat. Nu bör man dock inse att det alltid ser trevligare ut om man dukar upp med sallader, löjrom och annat som kan passa fint ihop med pajen.

När du handlar dina ingredienser till en Västerbottenpaj så ska du passa på att skaffa det som kommer att behövas till. Satsa på en sallad som är mer än isberg och tomater. Ibland räcker det att strö över lite valnötter för att salladen ska kännas spännande och vacker. Läs på och hitta ett bra recept samt smarta råd och tips för din servering innan du sätter igång.

15 Jul 2013