Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Skall du arbeta med en samarbetspartner?

Skall du skapa framgångsrikt samarbete på webben?

Det finns en mängd saker du bör tänka på när du ska arbeta tillsammans med andra. Speciellt på nätet är det noga att du väljer en seriös arbetspartner, så att du inte blir blåst eller arbetar med en inkompetent person.

Specificera mer vad du förväntar dig av en samarbetspartner och vad du själv bidrar med så blir det enklare för de nyfikna att avgöra om det är intressant att bli samarbetspartner med dig eller inte. Ni måste passa ihop och det är bra om ni är på samma våglängd när ni ska göra affärer på webben tillsammans.

Kort sammanfattning om vad man bör specificera när man söker samarbetspartner, enligt min högst personliga åsikt:

- Projekttyp: Affärsmässigt (starta företag, samarbete mellan företag...), Hobby, ...

- Målgrupp (Vem är kunden?)

- Målgruppens problem: (Exempelvis: Vill prata om känslor med andra, men har ingen att prata med...)

- Lösningsförslag: Ex: Dejtingsida, ...

- Handlingsplan (vad ska göras rent konkret?) Exempel: Bygga en webbsida med Wordpress....

- Kompetensbehov: Exempelvis en grafisk designer som kan Wordpress, en som kan skriva ner idéerna på papper, en som kan marknadsföring, en som kan sälja...

- Detta är klart: ... - Problem som återstår att lösa: ... - Jag som söker samarbetspartner kan bidra med: ... - Samarbetspartner ska bidra med: ....

Om ni ska starta en affärsverksamhet så glöm inte att skriva en affärsplan så ni har räknat på hur ni ska tjäna pengar, och även hur ni ska nå kunderna med marknadsföring. En välfungerande affärsplan är en bra start och den hjälper er på vägen mot framgång. Om den är välskriven förstås.

Se till att skriva ett avtal där ni tar upp allt ni kommer överens om, hur intäkterna, kostnaderna och rättigheterna/tillgångarna ska hanteras. Det är viktigt att ni arbetar fram seriösa avtal och att ni arbetar mot samma mål och håller er till er plan, så att ni kan genomföra det ni har föresatt er.

6 Apr 2013