Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Skapa din vårstil

Mode och stil är något som är väldigt individuellt. En del människor bryr sig inte över huvudtaget om hur de ser ut, varken när det gäller kläder, frisyrer, smink, smycken eller accessoarer. Andra har hittat "sin" stil och håller sig stenhårt till just den stilen dag ut och dag in i år efter år.

Andra finner nöje i att variera sin stil och kan gå från en tuff goth stil till en romantiskt lantlig stil från dag till dag. Självklart finns det inget rätt eller fel när det gäller mode och stil - du har på dig det du känner dig bekväm i - de kläder och accessoarer som är "du" - för stunden eller för en längre period i ditt liv.

Även de som håller fast vid en och samma stil i flera år kommer förmodligen någon gång under sitt liv att byta stil - få klär sig ju exakt likadant vid 18 som vid 48.

En sak som är lite kul när man ska skapa eller byta sin egen stil är att definiera stilen. Det är lite samma sak som med heminredning, att man vill plocka ut det som passar ihop och som får ingå i vårt eget urval av favoriter i garderoben.

Ofta finns det flera varumärken som passar utmärkt ihop, till exempel klassiskt lantliga kläder i modern stil som svenska Ester Eleonora eller Cream kläder. De är som gjorda att användas ihop med klassiska damväskor som Frontrow Living i äkta skinn med vackra detaljer som spännen, kedjor och nitar.

Färgskalorna är ungefär samma - de dova men ljusa färgerna som rosa, beige, naturvitt och ljusgrått. Snygga sjalar och andra accessoarer som utgör pricken över i:et i din outfit.

Att plocka ihop olika plagg och accessoarer från olika varumärken för att skapa sin egen stil är både enkelt och roligt. Eftersom det finns gott om affärer som säljer kläder och accessoarer från varumärken som Ester Eleonora, Frontrow Living, Cream kläder och andra liknande märken på nätet så kan du börja kika på och skapa din nya stil redan idag om du vill vill. Det enda du behöver är en dator med internetuppkoppling.

Du hittar ovan nämnda varumärken och andra riktigt snygga damkläder hos Alvashus.se.

17 Jan 2013