Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Skapa inlänkar

Tips för att skapa inlänkar

Du behöver kontinuerligt få nya inlänkar till din webbplats. Detta är en av hemligheterna för att komma överst på Google. De sajter som varit med länge i din nisch och ligger överst har förmodligen många inlänkar till sin hemsida.

Du behöver själv skapa eller få mycket inlänkar pekande mot dig, du behöver se “populär” ut i Googles ögon. Inlänkarna gör att du hamnar högt upp och samtidigt så får du in mer trafik via dina inlänkar.

Det finns otaliga sätt att få inlänkar. Google vill helst att dessa skall skapas naturligt. Att de skapas av att du skriver bra artiklar eller blogginlägg för att på så sätt få andra att länka till dig är det allra bästa. Detta är dock inte något som fungerar särskilt bra. Det tar nämligen alldeles för lång tid. Du behöver skapa inlänkar själv.

Å andra sidan så är detta något som Google inte tycker speciellt mycket om, men det är vardagsmat för alla som arbetar med någon form av sökmotoroptimering.

Jag använder mig av följande sätt för att skapa inlänkar:

• Skriver kommentarer på andras bloggar i samma nisch. I många fall är det nofollow på dessa länkar, men en länk är fortfarande en länk.

• Skriver om min webbplats på olika forum, utan att spamma. Spammar du, blir du förmodligen avstängd från forumet. Se efter vilka regler som gäller.

• Skriver på artikelsajter. Detta fungerar mest för utländska sajter, då dessa artikelsajter oftast är på engelska. Men jag har skapat länkar även denna väg.

• Är social på Facebook, Twitter och Pusha. Pratar om mina webbplatser. Lägger länkar som pekar mot mina webbplatser.

• Använder mig av länkbyggandet, som bjuds i Bonusrapporten. Se förklaring nedan. Följ bara de enkla instruktionerna.

• Lägg till en profil på olika sajter som t.ex forum med hög Page Rank. Detta ger bra inlänkar. PR räknas från 0-10, där 10 är bäst.

• Sök på Google efter dofollowlänkar. Man kan hitta allt på Google.

• Registrera dig hos olika artikelkataloger.

• Skapa interna länkar inne på din webbplats. Länka till andra bra artiklar som du har skrivit tidigare. Intern länkning kan göra stor skillnad. Jag har hoppat upp 5 placeringar på en artikel, enbart genom att använda mig av intern länkning.

• Bygg fler webbplatser i samma nisch, länka mellan dina sajter.

• Skriv informativa inlägg, så att folk verkligen vill länka till dig.

3 Apr 2013