Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Skjortor - Den absoluta grundpelaren i en mans garderob

Alla män som vill se bra ut, är intresserade av kläder och är måna om vad de har på sig bör sträva efter att bygga upp en bra grundgarderob. För att göra det är det givetvis flera olika delar som måste finnas med. Här kommer det fokuseras på den mest grundläggande delen i en mans garderob, skjortan. Lyckligtvis finns det idag många väldigt bra ställen där man kan köpa herrkläder på nätet.

Att ha ett par riktigt snygga och välsittande skjortor är det absolut enklaste sättet att börja bygga upp en bra garderob. Det man bör koncentrera sig på att skaffa är ett par klassiska enfärgade skjortor som sitter bra och som man känner sig bekväm i. En bra start kan vara "en för varje dag i veckan" så har man möjligheten att variera sig. Man ska också se till att man har en variation mellan mer dressade skjortor och skjortor som är lite mer avslappnande för lediga stunder.

En snygg vit skjorta med button-down krage tycker jag borde finnas i alla mäns garderober eftersom den passar lika bra till kostymen under mötet på jobbet som på uteserveringen under semestern med upprullade ärmar. Förutom den vita skjortan bör det finnas några mönstrade skjortor, förslagsvis med något blått mönster som blåa ränder. En blå-vit randig skjorta kommer alltid känns lika aktuell och går garanterat aldrig ur tiden.

När det kommer till vardagsskjortor så finns det många snygga modeller man kan satsa på. Det finns många andra typer av tyger man kan prova såsom, oxfordskjortor och flanellskjortor. Ett par rutiga skjortor passar alltid till vardags och de passar även väldigt bra till många olika andra plagg.

Men det som är absolut viktigast är att skjortan sitter bra på just dig. Det spelar ingen roll om du köpt den snyggaste skjortan i världen om den inte sitter bra. Tyvärr är passform ofta någonting man får prova sig fram till för att hitta en som är perfekt för just dig.

 

13 May 2013