Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Skulle ett företag eller enskilda individer välja gratis hosting över en avgiftsbaserad tjänst?

Vad vill du ha ut av din webbplats?

Att sätta upp en webbplats för företag eller av personliga skäl är ett stort beslut, eftersom potentiellt alla i hela världen kan se din närvaro på Internet och fatta beslut om din trovärdighet utifrån vad de ser och läser. Därför är valet av ett webbhotell inte en process som ska behandlas slarvigt. Vanligtvis när något uppenbarligen erbjuds något helt gratis, finns det en anledning till det, och vill du verkligen att din online exponering ska styras av en tjänst som inte kostar någonting att köpa?

Varför är vissa webbplatser gratis?

Anledningen till att vissa webbplatser erbjuds gratis på Internet är att de ofta lägger ut sina annonser på din webbplats för att ta igen kostnaderna. Detta kan ibland innebära att du inte har någon kontroll över vad som visas och vad som inte visas på din webbplats.

En del av reklamen kan vara i direkt konkurrens med din produkt eller tjänst, eller äventyra kvaliteten på vad du säljer, och det finns inte något du kan göra för att hindra detta från att hända om du vill behålla webbplatsen.

Alternativet för att undvika reklamen är ibland att betala en avgift för att se till att din webbplats hålls fri från oönskade kampanjer och sedan är "gratiserbjudandet" inte längre gratis.

Vilket är det bästa sättet att välja ett webbhotell?

Ett av de bästa sätten att välja ett webbhotell är att läsa recensioner och noggrant undersöka liknande företags och privatpersoners erfarenheter, och jämföra resultaten de har uppnått med vad du letar efter till din egen webbplats.

Läs recensioner för företagens webbhotell för att se hur nöjda människor är med den service de får, gå genom rekommendationer istället för att välja ett webbhotell slumpmässigt.

Internet har enorma resurser för kommunikation lokalt, nationellt och internationellt. En effektiv webbhotelleverantör kan se till att din närvaro på nätet är maximerad och att din webbplats ser fantastisk ut jämfört med många andra vardagliga webbplatser där ute.

Nyckeln till framgång är att fundera över vad som kommer att göra din webbplats bättre än alla andras, och sedan be din webbhotelleverantör om de kan hjälpa dig att uppnå denna strävan. När människor surfar på Internet och stöter på din webbplats, vad vill du att de ska göra härnäst?

Vare sig det gäller kontakta dig, stötta dig, köpa från dig eller vidta någon annan åtgärd, behöver du ett webbhotell som är på samma våglängd som du och som aktivererar processen om och om igen. Om inte din webbplats lagras på en server som kan nås av allmänheten, kommer ingen att kunna se den, så det är webbhotellets uppgift att se till att detta inte händer.

De kan ge dig ett domännamn och e-post, och stödja dig i den målsättning som du har planerat för din webbplats eller webbplatser.

6 Dec 2012