Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Skydda din Samsung Galaxy telefon

När man har skaffat sig en ny Samsung Galaxy är det viktigt att skydda den. Det kan du göra genom att köpa ett skal eller skydda den med en snygg accessoar. Det finns massor av skal som hjälper dig att skydda din telefon mot missöden. Det roliga är att du nu får möjligheten att ge din telefon det där utseendet som passar dig.

Det har blivit populärt att snygga till sin mobiltelefon med ett skal eller en accessoar. Det finns idag plånböcker som gör att du kan ha din telefon och dina kort på samma ställe. Det tycker jag är en smart lösning som gör livet lite enklare. Det är även populärt med fodral som gör att du smidigt skyddar din skönhet från repor och stötar. Men ska du ut på fest eller träffa kompisar kan det vara roligt med ett snyggt skal till din Samsung telefon.

Jag själv gillar skal som gör att telefonen får ett lite exklusivare utseende. Har på senare tid skaffat mig flera olika skal för att kunna byta lite mellan vardag och helg. Det blir lite roligare att visa upp sin telefon och ibland får man fina kommentarer om dem. Ska även köpa ett sportarmband för att komma igång med träningen nu när hösten knackar på dörren.

Det jag gillar med att köpa skal till telefonen är att det finns så mycket att välja på. Det finns skal med bilder på artister, flaggor och arga fåglar. Vilket gör att vem du än är så finns det nog något som passar din smak och personliga stil.

Med ett snyggt skal skyddar du inte bara din telefon utan gör att den står ut i mängden. Är du intresserad av skal till din Samsung Galaxy klicka här. Mitt nästa skal ska nog bli ett med dem arga fåglarna så att ingen vågar ta ifrån mig min nya fina Samsung Galaxys S3.

 

1 Oct 2012