Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Släpvagnsförsäkring - Hitta rätt försäkring till rätt pris

Det är praktiskt och bra att äga en släpvagn. Då kan du frakta möbler, gods och stora saker utan att du behöver hyra ett släp. Då är det väldigt viktigt att du har en bra och billig släpvagnsförsäkring. Utbudet på släpvagnsförsäkringar är stort och varierande. En del av dessa försäkringar har som högsta vikt på släpvagnen 2 999 kg, något bolag har 3 000 kg.

Andra bolag har rabatt som du kan få om du redan har tecknat andra försäkringar hos dem tidigare. För att du ska kunna hitta den billigaste släpvagnsförsäkringen med de bästa förmånerna, så ska du gärna jämföra olika aktörer mot varandra. Då kan man spara en hel del slantar.

Vad en släpvagnsförsäkring innehåller

Den innehåller två delar, antingen halvförsäkring eller helförsäkring. Halvförsäkringen innebär att du har ett skydd mot stöld, skada på din släpvagn som uppkommit genom brand, blixtnedslag eller om en brand har startat genom kortslutning i kablarna. Vidare så har du genom halvförsäkringen ett bra rättsskydd för din släpvagn.

Vill du ha ett fullgott och bra skydd, antingen när den är i trafik eller står still på en parkering, så ska du välja helförsäkring. Helförsäkringen ersätter allt det som ingår i halvförsäkringen, plus vagnskada på ditt släp. Helförsäkringen ersätter yttre skador, om du och din släpvagn blir inblandade i en trafikolycka, när du transporterar ett annat fordon, om du skulle råka backa på någon, om släpvagnen välter eller får något över sig, som t.ex ett träd.

För att släpvagnsförsäkringen ska gälla så måste du följa fabrikantens anvisningar noga. Ha alltid den låst med ett godkänt lås klass III. Detta gäller när den förvaras utomhus. Har du din släpvagn inomhus i ett låst garage eller förråd, så behöver den inte vara låst. Den står då i ett tryggt förvar inomhus.

Vikten av att jämföra olika släpvagnsförsäkringar

För att du ska lyckas hitta den bästa och billigaste försäkringen, så är det A och O att du jämför olika släpvagnsförsäkringar hos olika bolag mot varandra. Då har du garanti på att du hittar vad du söker och samtidigt sparar pengar. Det finns inget som säger att en dyr försäkring är bättre än en billig. Ibland är det faktiskt tvärtom.

Hur gör man när man jämför försäkringar?

På 2000-talet har vi förmånen av att kunna använda Internet. Förr fanns inte den möjligheten, då var vi enbart hänvisade till telefonsamtal, vilket tog betydligt längre tid än nätets alla bra tjänster inom försäkringsområdet. På ett litet ögonblick kan du göra jämförelser och se alla kostnader, premier och villkor, hos de flesta försäkringsbolagen på en gång.

En lätt och enkel tjänst som spar mycket av din dyrbara tid. Dessutom är nätets tjänster GRATIS. Till dessa tjänster finns försäkringsrådgivare som snabbt kan svara på dina frågor, om du har något du undrar över. Försäkringsrådgivarna är väldigt skickliga och duktiga. De är certifierade och specialiserade inom försäkringar. Allt detta håller mycket hög klass. Du är 100% garanterad att du hittar den billigaste släpvagnsförsäkringen via tjänsterna.

14 Jan 2013