Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Smakrik tårta per post

Nu har våren kommit och på några ställen i vårt avlånga land har vårlökarna börjat komma fram. Jag känner att vårkänslorna har börjat visa sig och jag njuter av att det har börjat bli mer och mer ljust på dagarna.

Jag tycker våren medför att vi människor blir mer aktiva, vi börjar promenera eller springa och umgås mer med vänner och bekanta. Tyvärr har inte alla vänner och bekanta i närheten utan de är utspridda både i Sverige och utomlands. Jag brukar bland annat försöka skicka små saker till mina vänner någon gång per år, skriva brev eller knäppa kort för att hålla vänskapen vid liv. Jag brukar försöka hitta unika och roliga saker så som små vetevärmare i formen av ett hjärta eller kanske skyddsänglar.

I år har jag hittat en perfekt sak att skicka. Den är unik, smakrik och gjord med kärlek och omsorg. Det är nämligen ett företag, med sitt säte i en ort i norr som heter Husum, som bakar tårtor/kakor som man sedan kan skicka per post. Postkakan heter den, deras sida hittar du här.

Jag tycker att det är ett väldigt bra koncept. Här har du chansen att skicka ett unikt brev till någon du tycker om, som de dessutom kan äta. Har du en vän som fyller år, är det jättebra att faktiskt kunna skicka en födelsedagstårta med post.

Tårtorna finns i många olika smaker och utföranden. De skickas i en kartong med hälsningskort som enkelt får plats i brevlådan. Därför kommer tårtan direkt hem till brevlådan. Sorterna som finns att välja på är:

  •  Postnöt - Detta är deras originalkaka, en utsökt kaka med choklad, mandel och rom. Det var med denna kaka som postkakan vann Bageriförbundets tävling.
  • Apelsintryffel - Denna kaka har en ljuvlig smak av mjölkchoklad, apelsin och nötter.
  • Sacher - Denna kaka har samma smak som klassikern från Wien.
  • Citron - Detta är en mer fruktig kaka med smak av frukt.
  • Kola Kokos - Detta är senaste smaken hos postkakan. Den har en ljuvlig smak av kola, kokos och mjölkchoklad.
  • Brända mandlar - Denna kaka har en smak, precis som den heter, av brända mandlar.
  • Logobiten - Denna kaka passar perfekt som företagskaka, perfekt för att skapa uppmärksamhet.

Tårtorna finns även att skicka som ett presentkort om du vill. Då får mottagaren själv välja vilken smak de vill ha.

Så har du en vän därute, som du vill skänka en extra tanke och smakupplevelse, skicka en postkaka!

17 Apr 2013