Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Smart trappstädning

Ett trapphus ska alltid vara så rent att man ska kunna slå sig ner i trappen med en kopp kaffe och prata i telefon om man vill. Och det ska man kunna göra även i sina "fina" byxor. Det är dock ett faktum att långt ifrån alla trapphus i Sverige är så rena, men för dig som är fastighetsägare i Stockholm, eller ni som har en bostadsrättsförening kan lösa trappstädningen på ett smart sätt. Genom att vända dig till experter på trappstädning kan ni få trappor som är renast i stan. Om du vill veta mer kan du besöka smarttrappstadning.se, där du snabbt fyller i ett formulär och blir kontaktad inom 48 timmar med en offert utifrån dina behov och önskemål. 

Mattor i entrén?

Samma företag som sköter trappstäd i Stockholm kan också hyra ut entrémattor till en fast månadskostnad. För en så låg summa som 99 kr per månad kan er entré bli välkomnande och vacker, utan att ni själva behöver göra något alls. Om du kombinerar trappstädning med entrémattor kommer ert trapphus att bli en oas för de som bor där och det är lika uppskattat oavsett om det är hyreslägenheter eller BRF det gäller. Kolla gärna in sidan om du vill veta mer, och kontakta dem för att få priser som gäller er fastighet. Det är värt varenda öre att få ett rent trapphus som alla kan känna sig stolta över. 

26 Jan 2020