Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Smarta presenttips

presenter

Presenter, det är något man ofta ger varandra då det är födelsedagar, jul, dop, bröllop, mors dag, fars dag och så vidare. Det är inte alltid så lätt att veta vad man ska ge i present. Som tur är så finns det roliga presenttips på nätet. Det på en mängd olika sajter. En del sajter ger rena tips på vad du kan köpa, andra sajter har så att du kan köpa det de tipsar om direkt via deras sida. 

Vad man ska köpa i present beror ju lite på vem mottagaren är. Samma sak vad en present får kosta. Ju närmare man står personen som ska få present, lite mer pengar kan man så att säga lägga på den.

Olika högtider kräver olika presenter

Sedan är det inte bara mottagaren som en present baseras på utan även vad det är för tillfälle. Det är lite skillnad på att köpa en födelsedagspresent till en som fyller 39 år mot en som fyller 40. Jämna födelsedagar är bra att uppmärksamma lite mer och satsa på lite dyrare presenter. Jul, det är en högtid som ofta kräver fler än bara en present. I alla fall till barnen. De räknar ofta antal paket mot vad det faktiskt kostar det som är i. 

Sedan är det ju lite så att det är tanken som räknas. Det finns tillfällen där det kan räcka med en bukett blommor och lite choklad. Sedan finns det tillfällen där det krävs lite mer eftertanke. 

26 Nov 2019