Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Smarta produkter för olika tillfällen

lastbil med stänkskydd

Inom vissa branscher och yrken idag, så är det viktigt att man har rätt sorts produkter. Är det till exempel så att man kör lastbil, lastar, transporterar och levererar, så kan det vara bra att ha stänkskydd. Ett stänkskydd eller en gummiflik sätter man bak i lastbilen, så väl som att man kan ha stänkflikar, med tryck, för att skydda de saker man kör. Det är inte bara i lastbilar man har stänkskydd, utan de kan även sättas på släpvagnar och andra maskiner. Det finns ett företag som har detta i sitt utbud. De heter Profillagret och de erbjuder även det mesta inom gummilister, profiler, plattor och mattor. De erbjuder tekniska gummiprodukter till både företag och privata kunder.

Smarta gasfjädrar

En annan bra produkt som finns hos detta företag är så kallade gasfjädrar. En gasfjäder kan sitta på lite olika ställen. Gasfjädrar används när man behöver göra en viss sak. Det kan vara att manövrera. Det är även bra att använda sådana för att kunna höja eller sänka. Samt för att kunna vrida eller kompensera en last. Många gånger kan man se gasfjädrar i bilen, då de används för att öppna och stänga baklucka samt som hållare för motorhuvar.

Köksindustrin använder sig även de av denna sorts gasfjäder. Det för att det ska enkelt gå att stänga skåå eller öppna dem. Då sätter man små gasfjädrar i skåpen och de är mycket diskreta, men till stor hjälp. 

Du som undrar över vad det finns för fler produkter hos Profillagret, du kan kolla in deras hemsida. 

 

16 Apr 2019