Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Snabbguide till dating på datingsidor!

Att dejta på olika datingsidor online kan vara väldigt svårt för en del. Antingen är det mycket nytt eller så är det för att man inte helt gillar konceptet att sitta bakom en datorskärm. Vilka anledningar man än har för att ogilla datingsidor eller nätdejting så finns det alltid alternativ som passar en.

I denna artikel kommer det tas upp hur man lätt lyckas med sitt internetdejtande och en snabbguide till hur man optimerar sina resultat på olika datingsidor. Detta lämpar sig både för den vane dejtaren som en nybörjare.

1. Få klart för dig själv vad du söker

Många ger sig in i internetnetdejting och har inte den blekaste aning om vad de egentligen söker, utan går på det ”normala”, en partner det vill säga. Då det finns ett stort antal datingsidor på webben, och därav ett stort antal nischade sidor, så gör det att man kan specificera sina önskemål genom att välja rätt datingsida. T.ex så vill vissa enbart ha fysiska relationer, eller så vill andra kanske hitta en partner med barn eller dylikt. Det finns datingsidor för alla önskemål.

2. Hitta flera datingsidor som tilltalar dig

Fördelen med att det finns så pass många olika datingsidor är att man har ett stort urval, och man får oftast registrera sig helt gratis. Då breddar man sina alternativ radikalt, och får då olika plattformar att utgå ifrån. Däremot så får man betala för vissa funktioner (i de flesta fall), men då kan man först testa de olika datingsidorna för att sedan besluta sig för en.

3. Beskriv dig ärligt i din profil och använd bild

Många som börjar med nätdejting har lite problem med att våga visa sig. Det vill säga, att beskriva sig personligt och visa en ärlig bild (fast självklart en bra tagen bild). Effekten av det här är att man faller in i ett fack, och blir enbart sedd som en i mängden, istället för en intressant och möjligtvis rolig person. Våga beskriva varför du tycker saker och inte bara vad du tycker. Gå in mer på djupet och använd en bild, så kommer du få massor av fler svar.

4. Håll dina konversationer korta på datingsidor

Du vill inte fastna på en enda datingsida även om det kanske känns bekvämt. Sanningen är dock att ni måste träffas öga mot öga om ni verkligen vill veta om det kommer att funka. Boka en dejt så snart som det bara går efter att ni har träffats, och om det fungerar mellan er, skippa därefter dating på datingsidor.

10 Mar 2012