Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Snygga handväskor

Trenden kring handväskor har verkligen förändrats. För bara ett par år sedan skulle man ha stora bylsiga handväskor där man i stort sett fick med sig halva sitt bohag. Idag är handväskor mindre. Trenden med kuvertväska har blivit en stor succè. Med kuvertväska menar jag platta handväskor med ett lock som ger ett intryck att vara ett kuvert.

Dagens arbete kräver oftast dator och få kvinnor vill släpa på både handväskor och datorväskor. Därför finns det många kuvertväskor i skinn för kvinnor som vill få med sig sina datorer på ett smidigt sätt.

Även till fest så har man olika handväskor. En kuvertväska är aldrig fel, du får med dig lite smink, betalkort och nycklar - lätt och smidigt. En väska till aftonen är alltid svåra så oftast brukar jag försöka klara mig utan då jag har sällskap.

Vissa handväskor verkar aldrig gå ur modet - alla väskor som påminner om en doktorsväska brukar de flesta uppskatta. Även om materialet är av tyg eller skinn så varierar färgerna på väldigt mycket.

Just nu är det mycket mönster och färger som gäller - skinn som färgats verkar vara det hetaste denna höst. 1980-talets geometriska former verkar inte ha kommit tillbaka bland kläder men där emot på våra kära handväskor. När man tittar på bloggar och bland tidningar så är det färg och form - efter en blek och tråkig start på detta årtusende så har färg och glädje kommit tillbaka i vårt mode.

Handväskor har ibland förutspåtts att de ska försvinna men få kvinnor vill ha alla sina små saker i fickorna eftersom det förstör klädseln. Så handväskan lever kvar och vi släpper inte gärna detta då det har blivit som en del av vår klädsel.

Så länge vi har haft mode har det funnits små handväskor till kvinnor - innehållet och utseendet har varierat men än idag är det otroligt populärt bland kvinnor.

Snygga handväskor hittar du hos Otilia.nu

30 Aug 2012