Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Snygga magneter

Många av oss brukar pryda sitt kylskåp med magneter i olika storlekar. De är väldigt praktiska då man vill fästa något på kylskåpet eller på någon annan magnetisk yta.

Det finns många olika slags magneter för olika behov, och vissa är starkare än andra och klarar därmed även av att hålla uppe större tyngder utan att glida ner eller lossna. De kan även vara en trevlig inredningsdetalj om man så vill.

Personlig stil

De magneter man oftast ser är antagligen de vanliga runda och enfärgade, som används flitigt i både skolor och på arbetsplatser. Man brukar även kunna få gratis reklammagneter av lokala företagare, ofta försedda med kontaktinformation och telefonnummer till deras verksamhet.

Om man vill pryda sitt kylskåp med något annorlunda finns det dock även snyggare magneter att få tag på. Varför inte köpa en söt kattmagnet eller kanske en fräck klocka som går att fästa på kylskåpet med hjälp av en magnet? Eller så kan man köpa en magnet med fotoram och rama in ett av sina favoritfotografier och fästa på kylskåpsdörren. Det är både snyggt och praktiskt!

Stort utbud på nätet

Snygga magneter går att hitta i flera olika butiker, allt från stora och välsorterade varuhus till små bokhandlar. Letar man efter en magnet som är något utöver det vanliga är internet dock den bästa platsen att söka på.

Det går att hitta magneter med olika motiv och i olika storlekar, och om man vill kan man även designa sin helt egna magnet med ett valfritt motiv. Då får man garanterat en personlig magnet som man kan vara säker på att ingen annan har.

Att handla på nätet är dessutom både lätt och bekvämt eftersom man kan göra det hemifrån sin dator. Ett av de största magnetföretagen är Magnetvaruhuset.se som har ett av det största utbuden på magneter.

27 Mar 2013