Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Sommar

Njuta av årstiden

Nu är det en underbar årstid med värme och sol. Man kan vara ute hela dygnet utan att frysa för det mesta. Ibland så säger väl vädret ifrån även på sommaren men för det mesta så är det behagligt att vistas utomhus. Människorna är glada och uppslupna. De flesta har ett lättare humör när sommaren är närvarande.

Vi gör olika aktiviteter hela tiden. Bilden av sommaren är positiv och glad och den känslan vill man bära med sig in den kallare och mörkare årstiden. Ett sätt att komma ihåg en känsla är att ha minnen som kan plocka upp känslan igen. Ta t.ex bilder till stöd för minnet. Det är en bra hjälp till att framkalla en känsla av något man vill komma ihåg.

Just nu finns det många fina motiv att fotografera som man kan använda sig av för att beskriva denna gröna sköna årstid som vi njuter av just nu.

Samla bevis

Som stöd för minnet när man gör något som man vill komma ihåg så är ett fotografi perfekt. Att samla bilder för att beskriva ett speciellt tillfälle är roligt och det finns många olika sätt att göra det på. Att samla bilderna i ett fotoalbum är det mest vanliga och det är enkelt idag när du kan framkalla bilder genom att skicka in dina digitala bilder på nätet till ifolor.se och inom några dagar så har du papperskopior i din brevlåda och så är det bara att sätta sig ner och knåpa ihop sitt fotoalbum.

Att sammanställa en fotobok är också en rolig grej att göra. Det finns många företag som tillhandahåller program för att sammanställa en proffsig fotobok som platsar t.ex som "coffetable bok". Att ge bort en fotobok i present är uppskattat. Det blir en fin och personlig gåva.

Lätt att komma ihåg

Att använda bilder för att komma ihåg är en rolig idé när man ska ha en fotokalender. Att få ta del av dina fina sommarbilder när du ska skriva upp något ärende gör det automatiskt lite roligare att komma ihåg. Du kan även sammanställa en fotoalmanacka som hänger på din vägg med ett fint fotominne för varje månad.

Att göra något av sina bilder man tagit med sin digital kamera är roligt, enkelt och väldigt prisvärt. Det finns otroligt många möjligheter att också redigera sina bilder med gratis bildredigeringsprogram som finns på nätet. Idag har amatörfotografen nästan samma möjligheter som proffsen.

14 Jun 2013