Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Spännande märkesjackor för vintertider

Gradantalet letar sig sakta men säkert ner under nollsträcket och förkylningsvirusen har åter börjat härja i vårt avlånga land. Det är lätt hänt att man drar på sig både snuva, halsont och feber om man inte ser till att hålla sig tillräckligt varm. Det är med andra ord klokt att redan nu börja leta efter en värmeisolerad vinterjacka som tål åtminstone ett par minusgrader.

Det kan lätt kännas lite komplicerat att handla vinterjacka och många tycker det är svårt att veta var man skall börja leta. I den här texten får du därför ett par köptips som hjälper dig hitta ytterkläder av rätt kvalitet.

Vintersäsongen 2012-2013 är det ett antal varumärken som sticker ut från mängden. I den första kategorin hittar vi ett antal klassiska vinterjackor så som Canada Goose och Fjällräven. Dessa båda märkesjackor har åtnjutit populäritet under flera års tid och är fortfarande lika eftertraktade. Canada Goose har gjort sig känd som en extremt hållbar, skön och varm dunjacka, medan Fjällräven främst uppskattas för dess design och funktionalitet. Med åren har Fjällräven kommit att bli något av en nationaljacka i Sverige.

Nykomlingar på marknaden

Bland årets uppstickare hittar vi det intressanta varumärket Parajumpers, som du kan handla här. Parajumpers jackor liknar Canada Goose mycket utseendemässigt, men med en tydligare ”street-attityd”. Ett annat varumärke som redan förra året såg till att röra om i grytan, är det hypade varumärket D-brand. Om du letar efter en stilren lättvikts dunjacka är D-brand ett bra val.

Handla jackor över nätet

Det finns flera fördelar med att handla vinterjacka via nätet, men innan vi går in på dessa, är det lika bra att ta upp den främsta nackdelen. Det huvudsakliga skälet till att inte handla på internet är nämligen att det inte går att prova plaggen innan köp. Vid köp av ett så pass dyrt plagg som vinterjackor, är detta i det närmaste förödande. Dock finns det alltid möjlighet att skicka tillbaka en jacka som inte passar i färg eller storlek och få pengar tillbaka via öppet köp.

Fördelarna med att köpa på nätet är att det är flexibelt, ekonomiskt och mycket effektivt. Utbudet är dessutom mycket större online, jämfört i den lokala gallerian. Med hjälp av sidan jackors.se kan du enkelt hitta butiker med jackor utifrån specifika varumärken.

12 Nov 2012