Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Spara energi genom fjärrvärme i stugan

Renovering, kyl, frys, inredning och andra energikostnader. Det finns många saker i ett hem som förbrukar energi och utgifterna för en sommarstuga kan ofta bli större än vad man tänkt sig. Det finns dock ett väldigt bra sätt att spara in på onödiga energikostnader i stugan med väldigt enkla medel.

Givetvis finns det saker som att minska vattenförbrukningen, skruva ner värmen någon grad och att byta ut gamla vitvaror men huvudsakligen är det energiförbrukningen vid uppvärmning som drar mycket pengar, oavsett om det är vinter eller sommar.

I genomsnitt går ca 60% av hushållets energi till att hålla det varmt. Genom att fjärrstyra värmen kan du spara in många slantar som sedan kan läggas på annat, och samtidigt komma fram till en behagligt tempererad stuga, oavsett årstid.

Du kan bestämma på vägen till stugan att du vill slå på värmen. Detta gör du via ett sms och vips slipper du tokelda när du kommer fram, och sparar på så sätt mycket energi och tid. Istället kan du njuta av att vara ledig och slappna av.

GSM styrningen fungerar via internet, telefon eller sms och ger dig möjlighet till översikt även om du inte är i stugan. Du får ett meddelande till ditt konto om det sker någonting oväntat. Meddelandena varnar vid fara för frost eller läckage, vilket ger dig full kontroll även om du inte är på plats.

Det ger dig också möjlighet att styra andra elektroniska apparater så du exempelvis kan lura inbrottstjuven med en tänd lampa. Möjligheten att se vilka elektroniska källor som är igång är ovärderlig både för sparandet och den personliga tryggheten.

Fjärrstyrning av stugan ger dig känslan av att vara på plats när du inte har möjlighet att besöka din stuga mitt i veckan. Det är en enkel och smidig lösning för de flesta när kostnaderna ska ner och tryggheten upp!

2 Jun 2012