Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Spara på din semesterbokning

Att åka utomlands och njuta av det exotiska klimatet är något som de flesta i Sverige ser fram emot när semestern närmar sig eller den kalla kylan har lagt sig över landet.

Utbudet av destinationer från Sveriges flygplatser är brett. Du kan ta dig vart du vill enkelt och snabbt. De mest populära destinationerna är såklart de soliga och varma paradisen som Thailand, Kroatien, Egypten, Grekland, Aruba och Spanien osv... Perfekt för barnfamiljen men även en romantisk "get away" för två.

På nätet finns det många konkurerande resebyråer som alla vill dra till sig kunder. Det är bara en fördel för oss semesterfirare som ska boka vår drömresa. De sänker priser, erbjuder kampanjer och rabatter allt för att du ska boka hos just dem. Självklart är det ibland för bra för att vara sant då i vissa fall researrangörer lurar en. Så innan man bokar något är det smart att forska lite och se vad andra har att säga om försäljaren du tänker boka hos.

Att spara på din resa är enkelt. Ju tidigare du bokar, desto billigare blir det. Ska du bara ha en enkel resa är det oftast ändå billigare att boka en retur. Ibland erbjuder de familje, grupp samt sista minutens kampanjer. Det kan även bli billigare om du bokar hotell och flyg i ett paket.

Ett annat sätt att ha kvar en peng på banken kan vara att se om de har några rabatt- och kampanjkoder att få ner priset med vid betalning. Det finns många rabattsidor ute på nätet med breda samlingar av dessa koder.

Skulle du till exempel vilja ta med familjen på en solsemester och boka flyg hos Ving.se letar du efter Ving på rabattsidan. Har denna researrangör något att erbjuda visas det i rabattlistan och du kan kopiera eventuell kod för att ange den i kassan när du betalar din bokning.

17 Jun 2013