Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Spara pengar – Jämför bilförsäkringar

Listan av försäkringsbolag som erbjuder dig att teckna bilförsäkring kan göras lång. I Sverige finns det nämligen en bra bit över 20 bolag. Konkurrensen på försäkringsmarknaden innebär att företagen måste pressa priserna för att locka kunder. Det tackar vi givetvis för. Dock kan det stora utbudet också göra det svårt för många att veta vilken bilförsäkring de ska teckna. Men för att hitta en billig bilförsäkring finns ett antal värdefulla tips som vi nu tänker ta upp.

Det kanske mest självklara – jämför bilförsäkringar. En bilförsäkring är mycket personlig och prisskillnaderna kan vara stora beroende på vilket försäkringsbolag du vänder dig till. Det bolag som är billigast för dig kan vara det dyraste alternativet för en annan. Dessutom varierar också villkoren mellan bolagen. T.ex, hos vissa försäkringsföretag kan inte du som är under 25 år teckna bilförsäkring.

För att hitta en billig bilförsäkring rekommenderar vi dig också att samla alla försäkringar hos ett och samma bolag. Majoriteten av bolagen erbjuder nämligen mängdrabatt om du endast är bunden till dem. Hos vissa, däribland Gjensidige, kan du få upp till 20 % rabatt på flera försäkringar. Tecknar du bil- och boendeförsäkring hos Gjensidige får du hela 10 % respektive 20 % rabatt. Med andra ord finns det pengar att tjäna.

Antalet försäkringsbolag som tillhandahåller bilförsäkringar är, som redan nämnt, många. Ett tips är dock att först och främst se vad de större aktörerna har att erbjuda. Moderna Försäkringar är ett bolag med många kunder – som dessutom är specialiserade på bilförsäkringar.

Skulle du råka ut för en skada får du alltid välja verkstad själv om du är kund hos Moderna. Du får alltid snabb service hos Moderna – oavsett vad det gäller. Men en nackdel med Moderna är att du måste vara 25 år för att få köpa bilförsäkring. En del tycker också att Moderna Försäkringar är dyrare än flertalet konkurrenter – men vi lovar att du inte kommer bli missnöjd om du tecknar bilförsäkring hos dem.

16 Jul 2012