Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Specialtillverkade champagneglas med tryck för speciella tillfällen

Champagneglas med anpassat tryck kommer att ge en extra touch av stil, känsla och förädlad skönhet till bröllopsskålen eller när det skålas vid andra speciella händelser. Champagne är ju en dryck som vanligen är reserverad för mycket högtidliga tillfällen, som bröllop eller andra stora begivenheter.

Just därför är specialdesignade glas med unikt tryck, den perfekta gåvan vid sådana högtider. När skålandet är avklarat, kan glaset också bli ett perfekt minne från ett oförglömligt tillfälle. Vid de här speciella tillfällena är det viktigt att redan i förväg tänka igenom och överväga varje detalj som ska användas under tillställningen, inklusive glasen.

Att välja champagneglas med specialdesignat tryck hjälper till att sätta tonen på festligheten. Glasen kan göras för att passa med festens tema och färger och texter kan väljas för att stämma med tillfället. Texterna väljer du och glasen kan du sedan ge till dina gäster som en härlig och minnesvärd gåva att ta med hem som en påminnelse om eventen de har varit på.

Det finns olika typer av champagneglas som passar vid skilda tillfällen, däribland ett antal olika champagneglas i olika storlekar och med varierande form och fot. Somliga passar utmärkt för företagsaktiviteter och kan då ges budskap som speciellt anpassade i reklam- och PR-syfte.

Andra glas passar bättre för privata högtider och om det är ett bröllop, kan bruden och brudgummen få champagneglas med sina namn och bröllopsdatum i gåva. Oavsett vilken form på champagneglas du väljer, kommer de definitivt att vara ett trevligt inslag vid ett majestätiskt ögonblick och bidra till att göra begivenheten till en bra och en minnesvärd dag.

Specialtryckta champagneglas kan fås i olika färger och är en perfekt och funktionell present, med tanke på att det finns många stilar och mönster att välja mellan. Det är en unik gåva som alltid kommer att stå ut ur mängden och de är inte heller dyra. En trevlig present att inte bara ge till brudparet, utan kanske också till alla gäster på bröllopet?

Att hitta det rätta skräddarsydda och tryckta champagneglaset för den specifika händelsen är inte svårt. Många butiker lagerför champagneglas med varierande form och de brukar också gå att köpa styckvis. Men det finns ingen anledning att spendera för mycket pengar på att anpassa och utforma champagneglaset, eftersom det finns billiga glas att köpa i storförpackning som är utmärkta för att använda som give-away vid speciella händelser.

Champagneprovningstockholm.se's sortiment innehåller minst ett glas för varje tillfälle. Här kan du även anpassa dina champagneglas med egen design, ditt namn, tillfälle, evenemang och mycket, mycket mer.

21 Jun 2013