Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Spela bilspel, krigsspel och andra roliga spel gratis online

Alla har drömt om att vara superhjälte. Vara någon som betyder något för världen. Fånga skurkar, spränga saker och undkomma döden gång efter gång.

I verkligheten är det dock inte lätt att vara denna person. Dina drömar kan däremot bli sanna i en värld av olika actionspel på nätet. Du kan hitta Spiderman spel, Batman spel och Tom och Jerry spel samt 1000 tals andra roliga spel som kanske faller dig i smaken.

Actionspelen skiljer sig dock väldigt mycket från spel till spel. Några exempel är fightingspel, bilspel och krigsspel. Vissa är mycket svåra medan andra kräver mycket mindre koncentration. Du kan alltså nästan vara helt säker på att du hittar något som passar just dig.

Naturligtvis finns det gratis actionspel online som utspelar sig i många olika tidsepoker. Vissa tar plats i framtiden, andra i nutid och vissa går långt tillbaka i tiden till epoker som medeltiden då riddare och drakar var på tapeten.

Men actionspel behöver inte bara betyda att du ska skjuta och döda. Actionspel kan också innebära spel där du räddar jorden från att krossas av asteroider eller spel där du helt enkelt måste använda din tajming för att lyckas hoppa igenom en badring och ner i en pool, vilket är fallet i Party Pool, ett av de många actionspel som finns att spela gratis online.

Det finns även många actionspel som innebär hinderbanor av olika slag. Att ta sig från punkt A till punkt B behöver inte alltid vara en dans på rosor och du kan stöta på många svårigheter på din väg till målet. Actionspel likt dessa innefattar både spel där du kör något typ av fordon, som i Max DirtBike 2, eller bara försöker ta dig fram till fots, till exempel JaJa Run Run Run.

Förstås, en stor del av de som spelar actionspel online spelar just actionspel som handlar om att antingen skjuta, bomba, döda för att ta över en stad/land eller försvara sin egen stad eller sitt eget land.

När det gäller olika typer av krigare och arméer finns det självklart även ett stort urval av dessa. Du kan välja bland spel som använder sig av moderna krigare med skyddsvästar, pistoler och gevär såväl som ninjas, samurajer och pirater. Oavsett vilken typ av epok eller vilken typ av krigare du vill vara så kan du hitta ett gratis actionspel online som låter dig vara i princip vilken krigare som helst från vilken epok som helst.

19 Mar 2012