Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Städenergi – Städar åt både privatpersoner och företag

Städenergi är ett städföretag som kan anlitas av både privatpersoner och företag runt om i Stockholm. Att anlita Städenergi som er städfirma i Stockholm innebär att du kan välja mellan flera typer av städningar. Detta företag erbjuder hemstädning så väl som flyttstädning, byggstädning, trappstädning och mycket mer. Städenergi kan även hjälpa till med sådant som fönsterputsning och golvvård. På deras hemsida hittar du all information du kan tänkas behöva. Dessutom kan du boka in en provstädning. Städenergi har funnits sedan 2010 och sysselsätter idag cirka 45 anställda. De tillämpar digital stämpelklocka, så att du ser hur länge de har varit hos dig och städat. De har även något som kallas för Nöjd Kund Garanti. Den innebär att om du hittar fel eller brister inom 10 dagar så åtgärdas detta kostnadsfritt inom 48 timmar.

Behov av trappstädning?

Att ha en välstädad trappuppgång gör att första intrycket för besökare som kommer in genom dörren blir positiv. Dock är det många som glömmer bort denna del av ett hus. Ser du till att boka trappstädning genom Städenergi, så får du en trappuppgång som är mycket trevligare att beträda. Städenergi utför trappstädning i Stockholm åt företagare, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Genom dem kan du få en trappuppgång som blir inbjudande att stiga in i för alla, både besökare, kunder och bofasta. Du kan få lösningar som passar just dig och ditt trapphus när det gäller trappstädning i Stockholm. Kontakta gärna Städenergi för mer information.

5 Oct 2016