Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Städning i Malmö – Medel och lösningar

Man kan känna sig en aning skeptisk då en kollega menar att bakpulver löser alla problem i vasken. Trots att man egentligen inte tror på bakpulver som alternativ till frätande lösningar så testar man detta. Efter att ha öst ner en hel burk med bakpulver i badrumsvasken så kan man konstatera att det fräste till men att stoppet fortfarande sitter där det gör. Den som jobbar professionellt med städning i Malmö går inte omkring med diverse bakprodukter i fickan. Med tanke på detta så bör man hellre spara sitt bakpulver till kommande sockerkakor…

Farliga lösningar

I Sverige är vi ganska duktiga på att förbjuda och gallra ut produkter som är farliga för oss själva och för miljön. Man kan knappast köpa städprodukter som kan göra hål i väggen, men det betyder inte att allt som står på hyllan i butiken är drickbart.

Det är inte alltid att de som jobbar med städning som går ut med information om de produkter de använder. När företag använder sig av miljövänliga lösningar så ska detta premieras. Det är nämligen så att de medel som används för städning i ditt hem kommer att påverka hur du mår.

Dels så fungerar olika lösningar och medel olika bra, och dels så avger de dofter som man kan vara mer eller mindre känslig för. Innan du häller frätande medel för att lösa ett stopp i avloppet så bör du rådgöra med ett proffs så att du slipper obehagliga överraskningar.

Mekanisk rengöring

Ofta så glömmer vi bort det där med mekanisk rengöring. Man tänker att man måste ha ett medel för att bli av med smuts på golv och bänkar. Visst finns det fläckar som kräver lösningar för att lossna, men tanken att man måste ladda med diverse rengöringsmedel för att det ska bli rent är förlegad.

Med mekanisk rengöring så får man mycket mer gjort och dessutom så är det miljövänligt och kostnadseffektivt. Har man känsliga golv så kan man ju inte heller behandla dessa hursomhelst. Det kan krävas att man får professionell hjälp från ett företag som erbjuder städning för att golvet ska underhållas på rätt sätt.

Ta hjälp med det som är svårt

Ett gott tips för den som vill bli av med stopp i avlopp eller hantera fläckar som sitter fast är att kontakta ett städföretag. Man ska inte förvänta sig att förstå hur städning fungerar om man inte har utbildats på rätt sätt sedan barnsben.

Idag är det inte alla som vet hur man faktiskt kan använda bakpulver för att städa så det är rätt idiotiskt att spilla det i avloppet när det ändå inte kommer att fungera. Ring istället till ett pålitligt företag som erbjuder städning och förklara vad det är som måste fixas.

De kan avgöra om du kommer att greja detta själv med en tandbortse och bakpulver eller om du kanske skulle tjäna på att hyra in en professionell städare för att lösa problemet med rätt produkter och mekanisk städning.

 

16 Apr 2012