Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Staplare – Idealiskt för att flytta saker med

Genom att använda dig av en staplare så kan du enkelt lyfta och flytta saker som står i vägen eller bara behöver ändra placering. En staplare är dessutom ergonomisk och du sparar på din kropp genom att använda dig av en sådan istället för att själv lyfta eller bära allt. Staplare har smarta funktioner så som fotpump samt fotbroms vid hjulen. Underlätta ditt arbete genom att införskaffa en staplare eller flera!

Lagergigantens utbud

lagergiganten.se hittar du det mesta inom materialhantering. Du kan enkelt beställa staplare men även andra maskiner, produkter eller inredning för verkstad och för lager. Har du behov av smarta lagerlösningar exempelvis så är det här du hittar dem, liksom du hittar produkter för att underlätta avfallshantering. Lagergiganten har:

 

  • 1-5 års garanti på hela sortimentet
  • Hög kvalitet på sina produkter
  • Snabba leveranser
  • Nyhetsbrev med förmånliga erbjudanden
  • En support som finns tillgänglig alla dagar i veckan från morgon till kväll

Varför välja Lagergiganten?

Lagergiganten har ett av Sveriges största utbud inom materialhantering och inredning för verkstad och lager. Du får fri frakt om du beställer över en viss summa och äger du ett företag har du delbetalningsmöjligheter. Utöver det har du 1-5 års garanti på hela deras sortiment. Eftersom all beställning sker via nätet, så blir leveranserna automatiskt snabba. Redan efter ett par dagar får du dina varor levererade till den adress du valt. När det kommer till lager – och verkstadsinredning så är det till Lagergiganten du ska vända dig. Du får produkter med hög kvalitet som är särskilt anpassade efter en miljö som du arbetar i. Har du frågor så finns det en support som är tillgängliga varje dag från 8.00 på morgonen till 22.00 på kvällen och du kan välja mellan att chatta, ringa eller skriva en e-post.

13 Mar 2015