Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Starta städföretag och gör det till en lönsam affär

Städbranschen jublar över att både Alliansen och oppositionen funderar på hur man ska kunna förbättra det nuvarande RUT-avdraget. Regeringen funderar på att införa ett senior-RUT som gör avdragsmöjligheterna ännu fördelaktigare för pensionärer.

Vinnarna kommer bli de som startar och driver städföretag.

Här några fördelar med en sådan verksamhet:

  1. Om du driver ett städföretag så kommer du att träffa och jobba ihop med många människor, t.ex. experter inom ergonomi, miljö, kemikalier osv. Du kan i detta jobb bygga upp ett intressant och värdefullt nätverk.
  2. Genom dina kunder kommer du att få tillfälle att besöka många vackra hem och se fantastiska miljöer.
  3. Ett städföretag kan utvecklas åt så många olika håll. Du kan specialisera dig eller så du kan bredda din verksamhet. Du kan på sikt, när du skaffat dig ett förtroende hos dina kunder, erbjuda helt andra servicetjänster. Du har stora möjligheter att utveckla ditt städföretag åt det håll du själv vill och känner för.
  4. Efterfrågan på städtjänster är inte särskilt konjunkturberoende. I dåliga tider kommer många, både privatpersoner och företag, att dra sig för alla former av kostnader och försöka klara sig själva. Men städningen kan man helt enkelt inte ta bort. Det kommer alltid att finnas efterfrågan på skickliga och affärsmässiga administratörer inom städarbranschen.

Här kommer några nackdelar:

  1. Jobbet kan under vissa perioder vara krävande och pressande. En professionell städare eller en person som ansvarar för en städverksamhet bör vara tålig, ha god fysik och gott psyke. För att undvika stress och oförutsedda händelser gäller det att planera städuppdragen på ett professionellt sätt.
  2. Kraven på att genomföra städuppdrag inom en minimal budget och med en pressad tidplan kan ibland göra det svårt att hinna med att skapa slutresultat som du är nöjd med. Uppdragsgivarens krav och önskemål kan dessutom vara helt orealistiska.

    Det svåraste i detta jobb är att lära sig att i sådana situationer säga nej. Det händer nästan aldrig att folk i serviceyrken säger nej till ett uppdrag vilket är olyckligt för alla, för dem själva, för uppdragsgivaren som blir missnöjd och för branschens rykte.

Vill du bli du en av vinnarna och starta och driva ditt eget städföretag? Då kan du lära dig mycket mer i en ny bok ”Starta och driv ditt eget städföretag” som presenteras på http://tips-om.se och http://startastadfirma.se

4 Jun 2013