Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Stenskott i Göteborg

Stenskott kan drabba dig året runt men är förstås vanligast under vintersäsongen då vägarna grusas. Ett litet hål kan snabbt växa till ett stort problem om du inte åtgärdar det snabbt. Om du råkar riktigt illa ut kan hålet bli till en stor spricka och snart täcka hela vindrutan.

Sprickor bildas oftast under vintersäsongen då temperaturskillnaden inuti bilen och utanför är större. I ett sådant läge kan ytterligare ett stenskott vara förödande för din vindruta då den kan spricka helt.

Om du råkar ut för stenskott i Göteborg har du räddningen runt hörnet! Här finns många erfarna och professionella som kan hjälpa dig att laga ditt stenskott eller att byta hela vindrutan.

Det bästa är förstås att försöka undvika att råka ut för problemet från första början. Stenskott uppstår oftast då små gruskorn lossnar från bilen framför däcken. De lossnar vanligtvis på vägar där du kör i över 70 km/h, så på dessa vägar är det extra viktigt att hålla avståndet. Vid lägre hastigheter får gruskornen inte samma fart och orsakar därför inte några skador.

Stenskott i Göteborg kan därför undvikas genom att du väljer alternativa vägar där hastigheten är lägre, det ger dig även ett ypperligt tillfälle att se mer och upptäcka nya områden av vår vackra stad!

Du kan även förebygga skador orsakade av stenskott på din bil. För att undvika stenskott på motorhuven och andra utsatta områden av din bil kan du använda dig av en stenskottsfilm. Filmen är genomskinlig och fästs på din bil av kunnig personal som arbetar inom området.

Att rutan kan spricka är dock inte det enda problemet som stenskott kan orsaka. Ett stenskott kan även påverka din synförmåga när solen ligger på. Solstrålar som träffar sprickan bryts annorlunda och kan blända dig medan du kör och du kan råka ut för en olycka. För din egen och andras säkerhet bör du därför alltid åtgärda stenskott så fort som möjligt.

22 Aug 2013