Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Stora och små partytält

Om man ska anordna en stor fest eller middag men saknar tillräckligt stora lokaler för ändamålet, är det en populär och uppskattad lösning att hyra eller köpa ett partytält. Det gör man enklast via Nordisk Tältbutik som erbjuder alla typer av partytält, snabbtält och lagertält.

Detta fungerar naturligtvis bäst under sommaren, då man kan använda marken utomhus för att sätta upp tältet och använda det för middag, dansgolv eller mingel. Dels kan det så klart användas som reservplan, ifall vädret inte tillåter längre vistelse utomhus, men det kan också vara ett bra komplement till en utomhusfest.

Att till exempel börja festen utomhus, och sedan gå över till att umgås i det rymliga tältet kan vara en bra kompromiss för den som vill njuta av den ibland lite nyckfulla svenska sommaren.

Hur stora partytält finns tillgängliga?

Storleken varierar från mindre lösningar för ett fåtal personer till gigantiska tält med plats för hundratals gäster. En alternativ lösning kan vara att koppla samman flera mindre tält eller att ha separata tält för olika skeden av festen, till exempel ett mindre tält med förfriskningar som sedan intas utomhus och ett större med bordsservering för en middag.

Är partytälten enkla att sätta upp?

Ett partytält går oftast att sätta upp på mycket kort tid och utan hjälp från experter. Tältets vikt kan variera beroende på vilket material stommen är gjord av. Ofta är materialet robust så att du kan använda ditt partytält flera gånger utan att dess kvalitet försämras.

Tält med extra vindskydd

Det finns tält som passar alla typer av fester, även för den som ställer extra krav på vindskydd och värme. Ofta kan man försluta tältet med kardborrband vilket gör det svårt för vinden att nå in i tältet. Eftersom konstruktionen är så pass stabil riskerar tältet heller inte att skaka eller flyttas på om vinden blir stark.

16 Apr 2013