Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Ta bort bristningarna med rätt produkt

Nu när sommaren är här är det inte särskilt kul att ha synliga bristningar i huden som gör att man inte vågar visa sig på stranden. Att ha bristningar på kroppen är dock väldigt naturligt och egentligen helt ofarligt rent hälsomässigt. Det är också väldigt vanligt i och med att tiotusentals svenskar drabbas av nya bristningar varje år.

Det som gör att bristningar uppkommer är att läderhuden, den mellersta delen av hudens tre huvudskikt, spricker så att små sår bildas i den. Dessa sår blir sedan inflammerade vilket gör dem rödfärgade. Anledningen till sprickorna är att den vävnad som finns under huden har vuxit så snabbt att huden inte har hunnit anpassa sig efter den.

Därför är det mycket vanligt att gravida kvinnor får bristningar på magen, speciellt under de sista månaderna av sin graviditet då bebisen växer som mest. Tjejer i tonåren kan också få bristningar i huden när bland annat höfter och vader växer sig större. Även om bristningar är lite mer vanligt bland kvinnor kan män också drabbas av dem, i synnerhet kroppsbyggare och överviktiga personer.

Oavsett varför man har drabbats av bristningar så kan man dock få bort dem, eller åtminstone lyckas reducera dem och göra dem mindre synliga, men hjälp av vissa produkter. Det finns ett stort antal krämer mot bristningar från olika tillverkare som fungerar på olika sätt.

Att hitta vilken kräm som fungerar bäst för just dig kan dock vara lite svårt om man inte har testat någon produkt tidigare. Alla tillverkare säger självklart att just deras produkt är mest effektiv och kan hjälpa alla med bristningar, men så är inte alltid fallet.

För att hitta den produkt som fungerar bäst för just dig så bör du testa flera olika krämer. Det kan vara lite tidskrävande, men är absolut värt det när väl bristningarna har försvunnit. Mer information om bristningar finns på Tabortbristningar.se, där man även kan läsa tips och råd om hur man förebyggar att de uppstår.

28 Jun 2012