Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Ta bort oönskad hårväxt

Besök Leila Rönnbäck som driver Leilas Hudvård och Hårborttagning, för en hårborttagning stockholm, eller för att få hudvårdsbehandlingar av andra slag. Leila är en certifierad hudterapeut men utför även permanent hårborttagning med både diatermi och IPL. För att få utföra dessa behandlingar så har Leila ett landstingsavtal. Både kvinnor och män kan komma till Leila för att bli av med oönskad hårväxt.

Behandlingar för hela kroppen

Leila tar inte bara bort oönskad hårväxt med hjälp av permanent hårborttagning. Hon har även hudvård av olika slag. Bland annat erbjuder hon även:

  • Hudvård
  • Behandlingar för ansiktet
  • Manikyr för händerna och pedikyr för fötterna samt vanlig fotvård
  • Vaxning, både vanlig och brasiliansk
  • Massage, klassisk och Hot Stone

Boka in ett eller flera besök hos Leila och ta bort oönskad hårväxt, eller för att njuta av någon av alla de behandlingar som hon utför på sin salong.

Kliniker som tar bort hår

Familjeliv.se diskuteras det om vilka kliniker som är bra på att utföra permanent hårborttagning. Bland annat rekommenderas att man besöker en som är certifierad och inte tar den billigaste. Tar man den billigaste så kan man råka ut för biverkningar och infektioner och det är det inte värt. Om du som kvinna lider av manlig behåring på kroppen så kallas det för hirsutism. Det betyder just ökad kroppsbehåring av manlig typ hos kvinnor. Det innebär att kvinnor ofta får en grövre, mörkt pigmenterad behåring som oftast sätter sig på överläpp och haka, runt bröstvårtor, i medellinjen på nedre delen av buken, ryggslutet samt ljumskar och lår. Denna typ av behåring stimuleras av manliga könshormoner. Det är inte fysiskt farligt, men för många kvinnor kan det innebära en psykisk påfrestelse. En permanent hårbortagning kan då hjälpa dessa kvinnor.

12 Mar 2015