Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Ta hjälp från lokala ungdomar

Alla behöver vi hjälp i hemmet ibland. Det kan handla om att få gräset klippt, hjälp att måla huset, läxhjälp eller barnvakt för att nämna några hushållsnära tjänster. Istället för att vända dig till släkt och vänner IGEN så kan du nu anlita ungdomar som bor nära dig. För en rimlig ersättning kommer de att hjälpa dig, och de får lön för sitt jobb på ett korrekt sätt. 

Så här funkar det

Du börjar med att besöka en hemsida som heter Yepstr genom att klicka på länken. Där kan du sedan ladda ner deras app. Sedan väljer du den tjänst du behöver hjälp med. Beroende på vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med kostar det mellan 75 och 150 kr och uppåt. 

  • Du väljer vem av ungdomarna du vill ha hjälp av
  • Tillsammans bestämmer ni hur hög ersättning ska vara

Din mamma, pappa, syster, bror eller de du brukar be om hjälp slipper få frågan, du betalar en ersättning på en lagom nivå och ungdomar tjänar egna pengar. Alla vinner på detta!

Fördelarna är stora

Man ska inte behöva klippa gräset när man har ont i ryggen. Inte heller ska man behöva betala en arm och ett ben för att få den hjälp man behöver. Med Yepstr får du hjälp av ungdomar som jobbar för en schysst lön och allt sköts genom appen. Från att du bestämmer vilken tjänst du behöver till betalning - allt sker i appen. Dessutom är alla ungdomar som jobbar med Yepstr kontrollerade och verifierade. Du kan känna dig helt trygg med att släppa in dem i ditt hem. 

10 Aug 2022