Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Tandblekning är det bästa valet för vitare tänder

Den som gör en sökning på nätet efter metoder för att få vitare tänder får en uppsjö av alternativ att välja mellan. Dessutom bombarderas vi av TV-reklam för både tandborstar och tandkrämer som sägs ge vitare tänder vid regelbunden användning. Vilken tandblekningsmetod ska man då egentligen välja om man på ett snabbt och enkelt sätt vill få ett vitare leende?

Tandkräm för vitare tänder

Tandkräm för vitare tänder har funnits ganska länge och har varit populära genom åren. Anledningen är förmodligen att det är mycket enkelt att använda denna produkt. En tandkräm för vitare tänder fungerar precis som en vanlig tandkräm, med den skillnaden att tandkrämen innehåller antingen polermedel eller någon annan ingrediens som tar bort missfärgningar.

Man behöver inte oroa sig för att tandkrämen ska skada tänderna på något sätt. Blekningen sker mycket gradvis med varje tandborstning. Det betyder att det tar lång tid att bleka tänderna med dessa tandkrämer.

Tandblekningspennor och klisterremsor

Tandblekningspennor och klisterremsor (white stripes) för tandblekning innehåller en mer effektiv lösning än tandkrämer. En tandblekningspenna innehåller en speciell gel som man penslar över tänderna. Det är viktigt att man inte äter eller dricker under en viss tid efter appliceringen för att gelen ska få tid att reagera med tänderna. Detsamma gäller för klisterremsorna som man fäster på tandraden.

Tandblekning med tandskenor

Den mest effektiva tandblekningsmetoden är dock den tandblekning man gör med hjälp av tandskenor. Denna metod är enkel och snabb. Man ser ofta resultat redan efter en behandling. Efter två till tre veckors behandling kan man se fantastiska resultat.

Tandblekning med tandskenor kan göras både hos tandläkaren eller i hemmet. Gör man tandblekningen hemma är det billigast och mest praktiskt att köpa ett tandblekningskit. Ett sådant kit innehåller tandskenor och blekgel. Tandskenorna, som man formar efter tänderna, fylls med en liten mängd blekgel och sedan placerar man bara tandskenorna på tänderna och låter blekgelen verka.

23 Feb 2012