Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Tänk till innan du börjar renovera ditt kök

Det är många saker man skall tänka på när det är dags att renovera köket. Dels så har du alla de viktiga detaljerna som rör utseendet, du skall ha en bänkskiva för det ändamålet du skall använda den till samtidigt som du skall tycka att det ser snyggt ut och att köket ger ett enhetligt intryck. Ofta är det dom stora sakerna som är svårast att ta beslut om, det brukar oftast inte vara några större problem att bestämma t.ex vilka handtag till köksluckorna du skall köpa.

Nej, det som tar tid och energi är ofta större saker än så. Dels ska du välja ut vilket material bänkskivan i det nya köket skall vara tillverkad i, dels så ska du bestämma dig för stommar, skåp, lådor och luckor och där behöver du även tänka på både material, färg och utformning. Många gör misstaget att inte lägga tillräckligt mycket energi på att tänka till hur köket ska vara utformat i skåp och lådor, och det är sådant som både är dyrt och tidskrävande att åtgärda i efterhand.

En annan sak som många inte lägger tillräckligt med fokus på är belysningen man ska använda i köket. Då tänker jag inte främst på den "allmänbelysning" som är i taket eller över de eventuella sittplatserna som finns, utan den saken som de allra flesta missar är faktiskt arbetsbelysningen i köket. Ofta är det den som sitter under hyllorna i köket och lyser ner på köksbänken.

Det vanligaste idag är att man väljer att installera LED-lampor i köket. Anledningarna och fördelarna med LED-belysning är många. Det kostar en slant extra att köpa då LED är dyrare än vanliga glödlampor och lysrör, men detta får man snabbt igen på både en riktigt lång livslängd på LED-lamporna samt att dom drar betydligt mindre energi för att lysa.

Så du sparar både pengar och miljö genom att välja LED-belysning till ditt kök, Att du får en bättre ljusbild och ett behagligare ljus att arbeta i är en extra bonus.

22 Feb 2012