Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Tårtdekorationer är ett måste för en unik tårta

Tårta är alltid gott och trevligt, men en tårta som är utsmyckad med tårtdekorationer och som har valts med omsorg är tveklöst något alldeles extra. Tårtan blir både personlig och ett litet konstverk och helt obesläktad med de vanliga tårtorna som man hittar i kyldisken på ICA eller hos den lokala konditorn.

Det bästa av allt är att det inte är särskilt svårt att få till en sådan där tårta som alla tindrar med ögonen lite extra vid åsynen av. Det kan se svårt ut, men faktum är att det finns så mycket färdiga tårtdekorationer att det mer handlar om att placera och arrangera dessa "rätt" på tårtan. Ja, och även att bestämma sig för vad man vill skapa förstås. En koll på utbudet av tårtdekorationer brukar göra att det klarnar en del.

Man kan till exempel välja att smycka tårtan med en bild av någon eller något. Fyller någon år är en bild på födelsedagsbarnet eller något han eller hon tycker om en god idé. Den bild du väljer som tårtmotiv trycks på sockerark med ätbara färger och påverkar inte smaken på tårtan.

Resultatet blir jättehäftigt och bara fantasin sätter gränserna för motiven. Det finns också färdiga motiv, oftast av olika seriefigurer att smycka tårtan med. Det finns också tårtdekorationer av kristyr, blommor, blad, hjärtan och figurer i gelé att lägga på tårtan.

Är det jul så kanske någon av kristyrtomtarna eller snögubbarna kan mixas med kristyrhjärtan och på så vis skapa en jultårta med det där lilla extra. Nu går det även utmärkt att komplettera påskäggen med en härlig påsktårta, utstyrd med små påskharar och ägg i kristyr.

Som sagt, resultatet blir jättefint och ser proffsigt ut, det är verkligen den främsta fördelen med färdiga tårtdekorationer. Det enda du behöver göra är en god tårta med grädde eller marsipan på toppen, dekorationerna funkar bra på båda delarna.

1 Mar 2013