Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Tävla på nätet

Tillhör du dom som gillar att delta i spännande tävlingar, baserad på skicklighet eller tur spelar ingen roll, så kan det vara läge att börja leta tävlingar på internet. Det finns massor av tävlingar online och priserna går inte av för hackor. Eller vad sägs om att vinna resor, bilar, pengar, fina mobiltelefoner eller bärbara datorer?

Att delta i dessa tävlingar brukar gå snabbt. Allt man behöver göra är att svara på några enkla frågor som handlar om produkter eller frågor som handlar om din livsstil. Som tack för hjälpen så är du med och deltar i tävlingen, helt utan kostnad. Det enda man ska tänka på är att använda en epost-adress som man inte är så rädd om för företagen som anordnar tävlingarna brukar vara duktiga på att skicka ut reklampost.

Hur bekostas alla tävlingar

Företagen som anordnar tävlingarna vill göra reklam för sitt företag eller några produkter dom säljer så tävlingen blir en sorts reklam samtidigt som du kan vinna dessa fina priser. Så istället för att köpa reklam i tidningen eller på tv så håller dom attraktiva tävlingar som 1000-tals vinstsugna människor vill delta i.

Tävlingar på Facebook

Numera ser man massor av tävlingar som anordnas via facebook. Detta är ett perfekt sätt för företagen att nå ut till många människor. Facebook har mer än 500 miljoner aktiva medlemmar och Sverige, som ligger långt fram i utvecklingen när det gäller internet, bidrar säkert med många medlemmar.

Hur ska man då hitta alla dessa tävlingar i djungeln av webbsidor? Dom flesta är ju bekanta med Google vid det här laget och att söka där brukar ge bra resultat. Man kan söka efter t.ex. "gratis tävlingar" så hittar man en hel del.

Sedan finns det en hel del webbsidor som samlar alla gratis tävlingar på en och samma plats och då sparar man förstås en hel del tid på att leta själv. Vinngratis.se är en sådan sajt som har många tävlingar. Där kan man även lägga in egna tävlingar om man har anordnat en sådan på nätet.

29 Aug 2012