Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Testa att köpa leksaker på nätet såhär till jul

Det är nog inte så många som missat att julen står för dörren. För de flesta så handlar julen bland annat om att ge julklappar till varandra. Även om inte alla gör det så vågar jag påstå att julklappar vid jul är mer regel än undantag för genomsnitts-svensken.

En marknad som ofta lyfter i samband med julen är leksaksmarknaden. Anledningen är såklart att många väljer att ge just leksaker i julklapp till nära och kära. Förr i världen så inhandlades dessa leksaker i fysiska leksaksbutiker, men i samband med internets framfart så har leksaker på nätet vuxit till att bli en riktigt het trend. Om du funderar på att inhandla leksaker online så kan du ha nytta av att läsa vidare, i denna artikel tänkte vi nämligen bjuda på lite goda råd på vägen.

Jämför pris - välj inte första bästa butik

Generellt sett så är det billigare att handla leksaker på nätet jämfört med att handla leksaker i vanliga leksaksbutiker. Det många glömmer är dock att det även kan skilja i pris mellan de olika webbutiker som finns på den svenska marknaden.

Ta därför för vana att besöka minst tre olika webbutiker och jämför priserna mellan dessa. Glöm inte heller att jämföra priserna närt det gäller frakten. Vissa butiker har gratis frakt över ett visst belopp och vissa butiker har en stående fraktkostnad - oavsett ordervärde, och fraktkostnaden skall naturligtvis vägas in prisjämförelsen då detta är en utgift.

Om du vill hitta de främsta leksaksbutikerna på nätet så kan vi rekommendera sajten http://leksaker-på-nätet.com.

Glöm inte kolla leveranstid - särskilt inför inför jul

Om man beställt leksaker som skall utgöra julklappar på julafton så skulle det innebära en smärre katastrof om man inte hade fått varorna i tid. Glöm därför inte att att dubbelkolla leveranstiden hos den leksaksbutik som du tänkt beställa från. Leveranstiden kan nämligen skilja från 1-2 dagar till 5-7 dagar och om det börjar bli snålt om tid inför julafton så kanske det kan vara värt att betala några krnonor extra för en expressleverans.

20 Dec 2012