Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Testa dig själv. Behöver du städservice i Malmö?

Behöver du städservice i Malmö? Om du är osäker på hur pass stort behov du har så bör du göra detta test. Räkna ut hur många A, B och C du får ihop och läs sedan lösningen för den bokstav som du har mest av längst ner.

1. När du kommer hem så...

A. Slänger du tvätt i maskinen, diskar och lagar mat med stor tillfredställelse? B. Kokar du en kopp kaffe och vilar en stund innan du lagar mat och diskar? C. Flyttar du på förra veckans disk för att komma åt en kopp att dricka kaffe ur?

2. Dina vänner säger om ditt hem...

A. Att du bor som i ett slott och att det alltid luktar så gott hos dig? B. Att du har ett hemtrevligt hem där det är skönt att vistas? C. Ingenting?

3. Senast du rengjorde skåpluckor var...

A. Igår eller förrgår? B. Förra veckan? C. Jag behöver inte göra rent skåpluckor för de har affischer?

4. Du byter toalettborste…

A. Var tredje månad? B. Varje halvår? C. Toalettborste?

5. Genom ditt fönster ser du…

A. Färgen på fåglar och blommor flera hundra meter bort? B. Vilket väder det är? C. Batikmönstret på t-shirten som jag hängde som solskydd i fönstret förra våren?

6. Dina golv…

A. Skiner och blänker? B. Är städade för det mesta? C. Knastrar då jag går på mjölkkartongerna?

7. Då du inte hittar något så...

A. Tittar jag en gång till? B. Sorterar jag lite på bord och i lådor? C. Köper jag nytt?

8. French toast är för mig...

A. Fräscht rostbröd som man rostar på franskt vis? B. Rostbröd från frysen som man rostar på franskt vis? C. Bröd med mögel som man skrapar av och rostar igen?

9. I din hall har du...

A. Skomatta och extra inomhusskor eller skoskydd för besökare? B. En matta att torka skor på? C. Sandlåda och myror?

10. Sist du gjorde rent rören under handsfatet var...

A. Förra veckan? B. För två månader sedan? C. Då jag tappade min guldring?

Nu har du samlat ihop A, B och C. Läs svaret för den bokstav du fick mest av. Detta är inte ett test som bygger på vetenskap och frågor från SIFO, men du kan vara säker på att det kan ge dig en fingervisning om ditt behov av städhjälp!

Lösning på städtestet:

A. Nej, du behöver inte städservice. Du är uppenbarligen en person som inte kan leva utan att städa hos dig själv och andra!

B. För dig kan det vara smart med städning några gånger per år. Ditt hem är för det mesta städat men det finns områden som du regelbundet försummar som skulle må bra av professionell städning. Ta bara en titt bakom ditt element i sovrummet…

C. Skaffa städhjälp omedelbart! Ditt hem är inte en plats att bo på och om du inte tar hand om det så är risken stor att smutsen kommer att växa till sig så att du till sist får leta efter ett annat boende. Ring en städfirma redan idag och se till att få en dräglig tillvaro!

 

26 Mar 2012