Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Testa flera faktureringsprogram !

När du ska införskaffa ett faktureringsprogram för att underlätta din fakturering är det viktigt att du testar olika program innan du gör ditt slutgiltiga val. Det kan hända att du testar ett program som på ytan verkar innehålla precis alla funktioner du behöver, men till slut visar det sig att programmet faktiskt inte alls är så bra som det verkar vid en första anblick. Vissa funktioner kanske finns tillgängliga mot en extra kostnad, eller så märker du efter en vecka att sorteringsfunktionerna inte alls passar dig. Det finns mycket som kan få dig att ändra uppfattning.

Just därför är det viktigt att du testar flera faktureringsprogram innan du bestämmer dig. Nästan alla faktureringsprogram erbjuder någon typ av testmedlemskap eller demoversion som låter dig testa programmet innan du gör ett köp. Och om något program inte har denna möjlighet kan du ju fråga dig varför det är så? Är det för att de har dåligt kopieringsskydd, eller är det för att deras produkt är så dålig att de vet att du som kund kommer bli missnöjd och använda en konkurrerande produkt om de låter dig testa?

Då de flesta seriösa faktureringsprogram erbjuder gratisversioner, som fungerar under en begränsad tid, kan du utan vidare skapa testkonton på flera sajter, och sedan kolla vilken som passar dig bäst. Behoven är ju väldigt individuella och det som passar en företagare kanske inte passar en annan. För någon kanske det är viktigt att kunna skicka återkommande fakturor automatiskt (t.ex. om man säljer abonnemang), en annan behöver delbetalningsfunktioner, för en tredje är det viktigaste användarvänligheten och kundsupporten. Om du vill kan du ju även sätta upp en lista på funktioner du behöver (t.ex. skicka faktura med e-post) innan du börjar testa.

Du bör alltså se till att noga testa olika faktureringsprogram innan du bestämmer dig för ett köp – varför köpa grisen i säcken om du har möjlighet till att se, väga och mäta upp grisen innan du handlar?

16 Nov 2011