Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Tips för en lyckad date

Oavsett om du väljer traditionell dating eller dating via nätet, hos exempelvis Firstdate.com så kan det vara svårt att komma på vad ni ska göra när ni väl träffas. Oftast brukar det bara bli middag och en film, men det kan lätt bli lite stelt om båda är nervösa – plus att det kan bli en aning svårt att lära känna varandra när man bara sitter tysta och glor på en bioduk i flera timmar.

Kanske kan ni byta ut bion mot teater, opera eller en konsert och inta middagen på en båt i skärgården. Men det innebär fortfarande en hel del stillasittande och det finns ju så mycket mer man kan göra på en date än att bara sitta still i mörkret i en bio- eller teatersalong. Aktivera er istället. Förutom att det är roligare, så tar det dessutom ofta udden av nervositeten om man verkligen ”gör” någonting tillsammans.

En date behöver inte heller nödvändigtvis ske under kvällstid. Bjud till exempel med din date till en djurpark – ät glass och kolla in akvariet med alla färggranna fiskar, beundra de mäktiga elefanterna och ståtliga girafferna eller bryt isen genom att skratta åt apornas roliga upptåg.

Eller varför inte bege er ut i den riktiga vilda naturen – ta en cykeltur till stranden och umgås mellan sol och bad eller ta en skogspromenad och slå er ner på en vacker äng med en picknick-korg. Och varför inte passa på att plocka med er lite bär hem och avsluta daten med att hjälpas åt att baka och äta en tårta. Det ger perfekt tillfälle till konversation och en chans att lära känna varandra.

Men som alltid när det gäller dating och när du träffar någon för första gången, så kan det vara smart att påbörja daten på en allmän plats, åtminstone tills du känner att du kan lita på personen i fråga. Ni kan ju alltid spara de lite mer avskiljda aktiviteterna ute i naturen till andra eller tredje daten och hålla er inne i stan på den första daten.

Besök ett nöjesfält och passa på att vinna en enorm nalle till din date, ta en paus och ät en god lunch eller middag och fortsätt med en tur i kärlekstunneln eller skräckhuset, njut av utsikten i pariserhjulet och kramas i karusellerna. På vägen hem kan ni stanna till vid en mysig pub, ta en öl och spela lite biljard eller utmana varandra i dart.

28 Jun 2012