Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Tips på hur man flyger billigt till Teneriffa

Det enklaste sättet att hitta en billig flygresa från Sverige till Teneriffa är att resa under hösten eller senvintern. Det är framför allt högsäsongen under juni, juli, augusti och september som man ska undvika för att slippa de allra dyraste flygbiljetterna. Framåt oktober och november lättar efterfrågan rejält på resor till Kanarieöarna, och alla andra semesterorter också förstås, vilket naturligt även leder till billigare priser.

Ofta kan priserna mer än halveras jämfört med biljettkostnaderna under sensommaren då de flesta vill ut och resa. På Teneriffaguiden.n.nu går det att läsa mer information om resor och flygbiljetter till Teneriffa.

Något som är bra att ha i åtanke när man letar efter billiga flygresor är att biljetterna är som en färskvara eftersom priserna förändras konstant. Eftersom flygbolagens ambition är att tjäna så mycket pengar som möjligt så låter de tillgång och efterfrågan styra priserna.

Beroende på hur stort antalet tillgängliga biljetter är och hur stort antalet sålda biljetter är så förändras biljettpriserna. De förändringarna sker varje dag, varje timme och i vissa fall även varje minut. Vill man hitta billiga biljetter bör man därför alltid vara ute i så god tid som möjligt, då efterfrågan är liten men tillgången är stor.

När man beställer biljetter till Teneriffa, eller något annat resmål, från lågprisflygbolag finns det dock några saker som man behöver ha extra koll på. En sådan sak är att biljetter från lågprisbolag inte går att avboka eller boka om till en ny avgång utan att behöva betala dyra avgifter.

Innan man bokar en biljett bör man därför vara helt säker på att man kan ta den avgången. Om man ska boka en resa som kräver mellanlandningar så bör man boka resor med stora marginaler eftersom lågprisbolag sällan återbetalar biljettköp för flyg som man har missat på grund av förseningar. Marginaler på minst två timmar på varje varje flygplats är bäst.

15 Jun 2012