Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Tips på upplevelsepresenter

Om du vill ge bort en minnesvärd present till någon du bryr dig om så är en upplevelsepresent ett fantastiskt bra alternativ, oavsett om du ska ge bort en födelsedagspresent, bröllopsgåva eller en romantisk överraskning på Alla hjärtans dag. Det går att boka upplevelser inom många olika ämnen som passar människor av alla olika åldrar och smaker. Vare sig den som ska få upplevelsen gillar fartfyllda äventyr, avslappnande mat och dryckprovningar eller spännande kulturutforskningar så finns det en upplevelse som passar dig perfekt.

Upplevelsepresenter går snabbt och enkelt att beställa hem på nätet och levereras i kuvert eller askar direkt i brevlådan. Här nedan kommer fyra tips på roliga och spännande upplevelsepresenter som passar olika tillfällen och människor. Om tipsen nedan inte passar dig eller om du är osäker på vad mottagaren gillar för upplevelser kan det vara bra att veta att det även går att köpa presentkort av olika värden för upplevelsepresenter.

En whiskeyprovning är en utmärkt upplevelsepresent att ge bort när till exempel någon i den manliga umgängeskretsen fyller år. Att gå på whiskeyprovning tillsammans med fyra-fem goda vänner är ett väldigt trevligt och sofistikerat sätt att spendera en kväll på. Med en sådan här upplevelsepresent får man med hjälp av en erfaren expert på whiskey och en mängd provsmakningar av olika whiskey-sorter lära sig mer om denna njutningsbara dryck. Experten lär deltagarna om de många olika whiskey-sorterna, hur man skiljer dem åt och hur man kan beskriva deras smaker. Denna present passar både erfarna whiskey-drickare som vill öka sin kunskap om drycken och nyfrälsta whiskey-fantaster som vill upptäcka nya whiskey-sorter.

Om du istället är ute efter en upplevelsepresent till någon som vill ha en fartfylld upplevelse där han eller hon, och du, kan se något enastående är en helikoptertur över en av Sveriges två största städer en utmärkt present. Denna upplevelse går att köpa för antingen Stockholm eller Göteborg och består av en guida tur av den aktuella staden i en helikopter under cirka en halvtimme. Om ni flyger över Stockholm får ni uppleva staden som kallas “Nordens Venedig” på ett helt nytt sätt. Med start från Bromma flygplats får ni på en halv kilometers höjd se huvudstadens berömda landmärken ur ett imponerande fågelperspektiv. Helikoptern flyger bland annat förbi Globen, Kaknästornet och stadshuset. Men ni kommer även få se en glimt av Stockholms vackra skärgård med dess hundratals öar. Om ni skulle vilja flyga en längre tur går det att chartra en helikopter, vilket passar utmärkt till bland annat svensexor och företagsevent.

Om mottagaren av presenten som du köpa är intresserad av en mer naturnära och äventyrlig upplevelse så är isklättring ett spännande alternativ. Med denna upplevelsepresent får mottagaren prova på att klättra på isfallen nedanför slalombackarna i Duved, Åre, under ledning av en erfaren guide. Under några timmar får mottagaren sedan klättra upp för isklippor som är upp till arton meter höga. Det kan vara värt att tänka på att detta är en fysiskt krävande upplevelse innan man ger bort den, men guiden förutsätter inte några tidigare klättererfarenher. Allt som behövs för att delta är ett par pjäxor, en liten ryggsäck, varma kläder och en ålder på över tretton år.

22 Jan 2012