Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Toppar för alla tillfällen

I en garderob så behöver man gott om basplagg som man kan kombinera med de kläder som man helst har på sig. En kostymjacka kan få helt olika känsla beroende på de toppar som man kombinerar den med. När det är kallt ute så vill man gärna ha en topp som antingen passar ihop med den kofta eller tröja som man bär över eller som är så pass varm att man kan ha den på sig som den är.

Under vår och sommar så kan ett par snygga jeans och en väl vald topp vara precis rätt både till vardags och till fest, det hela beror på hur man kombinerar färger, accessoarer och annat som påverkar helhetsintrycket.

Smart med många toppar

Vissa plagg kan man inte ha för många av och här ingår toppen. Med gott om toppar i olika stilar och färger så finner man alltid något att ha på sig. Därför är det aldrig dumt att passa på och handla fler då det blir rea eller då man ser en unik stil som man kanske får lust att ha på sig vid olika tillfällen.

Det är förstås viktigt att man skaffar kläder som man känner sig bekväm i, så undvik att köpa toppen som förvisso är hur snygg som helst men som sitter så illa att den lämnar märken efter sig då man tar av den. Klicka gärna här för att se en mängd av de populäraste topparna bland de största och populäraste butikerna på nätet som säljer kläder till kvinnor.

Sköna material

Materialet på topparna kan vara skönt mot huden eller en plåga. Det här ska man tänka på. Bomull blir ofta det allra bästa valet eftersom detta är ett material som låter huden andas, och som är enkelt att sköta om. Om man vill ha en topp av ett annat material för att den är så snygg så får man fundera på om man kanske kan ha ett linne under för att undvika svettfläckar eller obehagskänslor.

Innan du skaffar topp efter topp på rea så är det viktigt att du vet att de har ett skönt material som du trivs med, annars kommer de att damma på hyllan i garderoben.

Rensa ut i röran

Man ska inte spara kläder som är trasiga. Med ett hål under armen så känner man sig lätt som en luffare. I denna situation så ska man antingen laga hålet eller göra sig av med toppen. Toppar finns det så gott om men om man har en massa som ser solkiga och trista ut så gör de ingen nytta.

Rensa ut och inse hur mycket kläder du verkligen har så att du kan avgöra om det är dags att fylla på eller om du borde bli bättre på att kombinera med det som redan finns. Om man mest är trött på stilarna som man har så kan man ju hellre glädja andra med dessa än att låta topparna ligga oanvända längst in i garderoben.

Det finns många personer ute i världen som inte har kläder nog för att värma sig - tänk på det!

24 Jan 2014