Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Träna hemma med egen gymutrustning

Idag kan vem som helst träna hemma. Allt man behöver är enklare gymutrustning som passar det program som man kör med samt viljan att träna regelbundet för att se verkliga resultat. Om du har bestämt dig för att börja träna hemma så ska du inte springa till närmsta sportbutik och handla hantlar, mattor och annat som du tror att du behöver.

Egentligen behöver man inte alls mycket för att komma igång och det är bättre att köpa nytt efterhand då man ser vad man verkligen behöver för att lyckas med sin träning i hemmet. Klicka här om du vill handla utrustning.

Börja enkelt

Det bästa tipset för träning i hemmet är att börja enkelt. Tänk inte att du ska köra minst en timme per dag och att ditt sovrum ska byggas om till ett professionellt gym inom en veckas tid. Inte nog med att det blir väldigt dyrt med gymutrustning för den här typen av projekt, risken är även stor att du snart inser att utrustningen mest samlar damm då du inte har en aning om vad du ska göra med den.

Om du tränar sedan länge så vet du mycket väl vilka träningsredskap som är viktigast för dig. Det här är de redskap som du har använt på gymmet under flera års tid och som du är väl förtrogen med. Det är dessa som du ska starta med hemma och inte coola prylar som du tycker "verkar kul".

Ett smart träningsprogram

Nästa steg är att utveckla ett bra träningsprogram. Det här kan du behöva hjälp med antingen från en träningscoach eller från en bra sajt på nätet. Ju mer du kan om träning desto enklare blir det att använda sig av källor på nätet där man kan få en hel rad övningar presenterade i filmer som är enkla att förstå och ta till sig.

Med ett träningsprogram så vet du precis vilken utrustning som kommer att krävas så du slipper gissa på vad du kommer att behöva.

Träningsvideos

När du har din matta, dina kettlebells och kanske en träningscykel att värma upp på så kan det förstås kännas lite ensamt därhemma. Om du vill få mer motivation så kan träningsvideos vara en bra idé. Använd de som finns online och som visar övningarna som ingår i ditt program.

När du går steg för steg tillsammans med en instruktör på skärmen så känns det ofta roligare och du minskar risken för att fuska och hoppa över bitar av träningsprogrammet.

Speglar är viktiga!

Glöm inte bort det där med spegeln. Om du ska träna hemma så måste du se vad du gör. Du ska alltså se till att montera en spegel i det rum där du ska träna med gymredskap som kräver att du har rätt hållning för att inte skada dig. Alternativt så kan du ju bjuda in en vän som också vill träna och som kan ge dig kommentarer om hur du lyfter och står.

30 Apr 2013