Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Upp i vikt med gainer!

I och med att det nya året är här så finns det många anledningar till att se över hur det står till med den fysiska hälsan. Många är det som vill motionera regelbundet, men inte riktigt tar sig tid till det. Men i samband med nyåret så är det många som ger sig själv löfte om att upprätta en hård träningsrutin.

En del vill absolut gå ned i vikt, men faktum är att det också är många som tvärtom vill gå upp i muskelmassa och då kan det vara lämpligt att använda sig av en gainer för att maximera resultatet av träningen!

En bra nyhet är att du idag kan köpa gainers på nätet till riktigt bra priser.

En gainer är i enkel uttryck en kombination av proteinpulver och kolhydrater, som ska intas direkt efter träning för att man ska uppnå maximal effekt. Proteinet är till att börja med där för att bygga upp muskler. Muskler kan nämligen inte byggas upp om en person inte har ett tillräckligt intag av protein, man kan beskriva protein som musklernas byggstenar.

Kolhydraterna å andra sidan har som funktion att direkt efter träning tillföra kroppen snabb energi så att den förbränning som träningen gett upphov till genast kan avbrytas. Om man inte tillför energi snabbt så kommer nämligen kroppen att börja utnyttja den energi som finns i musklerna och en nedbrytning tar sin början.

Så, om du verkligen vill ha en perfekt start på det nya året och komma ikapp med allt som du önskade att du redan gjort i träningsväg, så finns det många anledningar till att använda dig av en gainer för att maximera ditt nyårslöfte och uppnå fantastiska resultat.

Beställ din gainer från närmaste hälsobutik så sparar du både mycket tid tid då du slipper vänta på leveranstid. Internetbutiker brukar istället ha billigare pris, så köp där du känner dig säkrast.

12 Jan 2014