Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Upplevelsepresenter är något för alla

Tillhör du den skara människor som får det svårare och svårare att komma på något spännande eller intressant att köpa när det är dags för födelsedagar och andra högtider? Då ska du ta en titt på en ny sorts presenter som kallas för upplevelsepresenter. Det är presenten till den som verkligen har allt och kommer att bli något som personen verkligen kommer att minnas länge. Det finns även upplevelser för två personer eller en grupp med fler personer.

Upplevelsepresenter är precis vad det heter, upplevelser av olika slag som man kan ge bort i present, förpackat fint i form av ett värdebevis med bilder och övrig information. Mottagaren av presenten bokar sedan in en tid som passar och utför upplevelsen, vilket garanterat kommer bli ett minne för livet.

Det spelar ingen roll vad för typ av person som ska få en upplevelse då det finns alla typer av upplevelser du kan tänka dig inom de flesta kategorier. Kanske en lättsam cykeltur i Stockholm med en EcoRide, en lyxig choklad och vinprovning, köra 0-100 kilometer i timmen i en sportbil eller kanske till och med viktlöshet, 3,5 gånger ljudets hastighet och en oslagbar utsikt från en rymdfärja?

Som du förstår så är variationen verkligen stor. Om du ändå inte kan komma på vilken upplevelse du vill ge bort så går det även att köpa presentkort på olika summor så mottagaren får välja helt och hållet själv.

På nätet finns det flera olika webbsidor som erbjuder upplevelsepresenter. Vissa erbjuder upplevelser inom flera kategorier medan andra fokuserar mer på enstaka kategorier som till exempel sportbilsupplevelser. På upplevelseripresent.se finns upplevelser från alla dessa sidor samlade så du enkelt ska kunna hitta något som passar. Du kan enkelt söka efter upplevelser om du redan vet vad du är ute efter, eller kan du bläddra bland de olika kategorierna för att få tips.

29 Sep 2012