Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Upplevelser och evenemang i Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad med över 1,3 miljoner invånare. Den är belägen vid Östersjön och Mälaren och med sin säregna skärgård och fina arkitektur lockar staden många besökare. Är man ute efter härliga upplevelser i Stockholm och en dag fylld av nöjen ger en vistelse i Stockholm mycket positivt tillbaka. Staden har ett riktkulturliv och bjuder på en mängd upplevelser och evenemang och det finns något som passar alla. För barnen erbjuder staden nöjesattraktioner såsom Astrid Lindgrens värld, Gröna Lund, Skansen, en mängd olika museèr och mycket mer. För de som söker nöjesliv finns det en mängd uteställen, bland annat på populära Stureplan samt på många andra ställen.

Staden har även många butiker och affärer och vill man shoppa är Stockholm en bra stad att åka till. Dels finns det de stora kedjorna inne i centrum, men också mindre och unika butiker runt om i staden. Vad gäller idrott har Stockholm dels tre framgångsrika lag i fotboll; AIK, Hammarby och Djurgården. Hammarby har även ett bandylag i elitserien. Då Stockholm har många invånare är det ofta många besökare på matcherna och arenorna vilket skapar en häftig stämning och upplevelse om man är idrottsintresserad.

Stockholm har även många arenor där det ofta är uppträdanden av olika slag. Den mest kända är Globen där det ofta ordnas konserter, idrottsevenemang och andra uppträdanden. Dessutom finns stadion Råsunda där bland annat många landskamper i fotboll spelats. Det anordnas årligen olika arrangemang i huvudstaden såsom Midnattsloppet, DN-galan, Tjejmilen och Stockholm Maraton.

Det är ett bra tillfälle för den som söker en idrottsupplevelse tillsammans med andra som delar samma intresse. På Sturebadet kan man tillägna en dag åt SPA och relax, på de olika teatrarna finns det möjlighet att se de senaste föreställningarna med några av Sveriges bästa skådespelare. Skärgården erbjuder en fin natur med olika aktiviteter som exempelvis segling, fiske, båtkryssningar, med mera. Allt detta och mycket till finner man i Sveriges största stad!

 

7 Feb 2012