Artikelparadis

Artikelparadis startades 2011 och drivs för närvarande av Staffan Sundblad. Vi har som mål att bli den största och bästa svenska artikelkatalog som världen har skådat. Med din hjälp kan vi göra detta möjligt. En artikelkatalog är ett perfekt sätt för att exponera dig själv eller dina webbprojekt på internet. Skriv artiklar, lägg in länkar, skicka in dom, få dom publicerade och se din business växa för varje dag!

Senaste artiklarna:

Urbota inskränkthet

MP.se rankar fortfarande på urbota inskränkthet!

Det har under ett tag pågått ett test där vi som är med på det skall försöka se till att MP.se rankar högt på sökordet "urbota inskränkthet" utan att denna sökfras finns någonstans på MP.se. Just nu rankar MP.se på en andra plats på just denna sökfras och det är egentligen helt fantastiskt. Det skall enligt Google själva, och en hel del andra personer i den svenska SEO branschen, inte vara möjligt.

Testet startades av Urban Grotherus, som skapade ett enkelt litet test för att själv se om det gick att få upp MP.se på denna noga utvalda sökfras utan att den nämns på MP.se överhuvudtaget.

Det var flera som inte trodde att det skulle gå. Google har ju sagt att det inte skall fungera längre. Det fungerar alldeles utmärkt även när det är 2013 och det är redan bevisat att detta är fullt möjligt oavsett vad man själv tror eller vad Google själva säger.

Kul är det tycker jag. Jag gillar när man kan tänja på regler och använda dessa tänjningar till sin egen fördel. Det finns naturligtvis många andra saker som fungerar fast Google säger att det inte skall fungera längre. Att tänja på regler och oskrivna lagar är ju en del av internet och då tycker jag att man absolut kan använda sig av det när det fungerar.

Det kanske inte alltid fungerar, men det är inget i hela universum som alltid kommer att fungera. Allting förändras och det är bara att acceptera.

Du kan läsa mer om "Google bombs experimentet" urbota inskränkthet på en av mina sajter, som du hittar genom att klicka på länken i denna meningen.

Är du själv sugen på att delta i detta enkla men spännande test kan du göra det genom att länka till MP.se med sökorden "urbota inskränkthet" som ankartext.

5 Apr 2013